Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a sărbătorit-o pe Clara, cu o petrecere de vis: Ziua în care am revenit la viață...

Andreea Bălan a organizat o petrecere de vis, cu tematica din filmul Mica Sirenă, totul pentru micuța sa, Clara, și invitații ei. Artista a împărtășit cu internauții gândurile sale, amintindu-și de momentul în care a avut stopul cardiac pe masa de operație, în momentul în care o năștea pe micuța sa.

Andreea Bălan a organizat în acest weekend o petrecere memorabilă pentru fiica sa cea mică, Clara, cu ocazia împlinirii vârstei de 5 ani. La evenimentul plin de culoare și veselie, ce a avut loc la un loc de joacă special creat pentru cele mai frumoase evenimente din viața micuților, nu a lipsit nici Victor Cornea, iubitul artistei, care a venit însoțit de fiul său.

Petrecerea a fost un moment de bucurie și emoție pentru Andreea Bălan, care a marcat această zi specială cu un mesaj plin de dragoste și recunoștință pe contul său de socializare. Împărtășind cu internauții imagini de la eveniment, artista a transmis o urare pentru mezina sa, amintind de momentul când a avut stopul cardiac, în momentul în care a născut-o pe Clara.

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori. A venit cu primăvară în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăvăniile ei. 4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunoștință. Aseară a fost super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare. Micuța mea a împlinit azi 5 anișori”, a transmis iubita artistă.

Citește și:

Micuții prezenți au avut parte de o tematică specială, Mica Sirenă, așa cum sărbătorita și-a dorit. Copiii au avut parte de numeroase jocuri interactive, iar animatorii de la petrecere au întruchipat întocmai personajele preferate ale Clarei. Mai mult, tortul supraetajat a fost unul cu totul spectaculos, iar din pozele postate de Andreea Bălan ne dăm seama că petrecere a fost una pe cinste.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.