Setari Cookie-uri

Ritmuri fără griji - Cool Kids - Jost

Odată cu fiecare notă muzicală, "Cool Kids" traversează granițele timpului și spațiului, aducând împreună o comunitate globală de visători și entuziaști. Această piesă reprezintă esența electrifiantă a tinereții și dorința insistentă de a te simți parte din ceva mai mare. Pe măsură ce muzica câștigă în intensitate și mulțimea se unește într-o celebrare ritmică, se conturează senzația că, în acest moment, toți suntem parte din ceva ce depășește individualitatea noastră.

Autorii acestei melodii sunt Jordan Shaw, care a colaborat anterior cu artiști precum Afrojack, Petit Biscuit și Timmy Trumpet, Alma Goodman, cunoscută pentru colaborările cu nume precum Alesso, Katy Perry și R3HAB, și Viky Red, responsabil și pentru producție.

"<<Cool Kids>>! Când eram mai tânăr, visam mereu să fiu unul dintre acei <<cool kids>> de la școală, să fiu popular, să fiu invitat la cele mai tari petreceri și să fiu ales primul în echipa de fotbal. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Cu toate acestea, <<Cool Kids>> este dedicată tuturor celor care au visat să aparțină acelui grup, dar nu au avut oportunitatea. Acum, atunci când ascultăm <<Cool Kids>>, avem cu toții șansa să fim parte din grup și să nu mai fim niciodată singuri" declară Jost.

Citește și:

Jost este un artist nou, un DJ talentat și un producător remarcabil originar din Hannover, Germania. A avut o pasiune de neclintit pentru muzică încă din copilărie. Inspirat profund de Martin Garrix la concertul acestuia de la Tomorrowland din 2013, Jost a fost uimit de energia transmisă și de modul în care artistul a reușit să împrăștie fericire și iubire. De atunci, Jost a învățat în mod constant, a mixat și a încărcat piese pe platforma SoundCloud. Totul a evoluat pentru el într-un mod natural și organic. Jost a trăit în Marea Britanie timp de mai mulți ani, unde a urcat pe scenă alături de Rudimental și numeroși artiști germani precum HBZ și Felix Jaehn. De asemenea, este unul dintre fondatorii și organizatorii Wonderland Festival din Hannover, care a avut un succes remarcabil la a doua sa ediție. Recent, Jost s-a alăturat casei de discuri Honua Records din Germania și pregătește numeroase piese noi pentru viitorul apropiat.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.