Setari Cookie-uri

RETRO PARTY, Petrecerea anului pentru mame. Nostalgia și buna dispoziție se întâlnesc pe ritmuri de dans, pe 14 decembrie

Luna decembrie continuă cu o nouă surpriză pentru mame. Joi, 14 decembrie, dis de dimineață, de la ora 09.00, acestea sunt invitate la Club Expirat, acolo unde le așteaptă o petrecere pe cinste.

Și ca să fie cu multă distracție, DJ Antenna va avea grijă să fie muzică bună. Retro Party este un eveniment care va readuce ritmurile nostalgice pe ringul de dans, acompaniate de multă voie bună.

Open4Moms este o inițiativă belVita, care aduce mamelor buna dispoziție dimineața, atunci când ele încă au energie și mai mult timp pentru ele.

Evenimentul este al cincilea din seria Open4Moms, ultimul din acest an. Primul eveniment din serie a fost un concert live, al doilea o dimineață de dans în club, al treilea un spectacol de stand-up comedy și al patrulea un spectacol de teatru.

DJ Antenna, poreclit și “The Entertainment Machine”, activează în industrie încă din 2006 și a încântat oamenii cu muzica sa la cluburi, pub-uri, festivaluri și alte evenimente, atât pe plan național, cât și internațional. Energia și diversitatea sa muzicală l-au făcut să se remarce și să creeze o atmosferă de show de fiecare dată.

Citește și:

Mamele sunt așteptate cu cafea proaspătă, gustări delicioase și o zonă dedicată, unde invitatele pot face fotografii tip polaroid. Mai mult decât atât, va exista o tombolă, unde trei mame norocoase pot câștiga un voucher Sephora în valoare de 500 RON. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/365022489531837/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22search_results%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark_search%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente, urmăriți pagina oficială belVita România pe rețelele de social media.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.