Setari Cookie-uri

Sore, mărturisiri sincere despre despărțirea de tatăl fiicei sale

Sore și tatăl fiicei sale s-au despărțit în luna iunie a anului trecut, însă au rămas în relație de prietenie, pentru micuța pe care o au împreună. Ce spune artista despre fostul ei partener de viață?

Sore a luat decizia de a se despărți de partenerul ei, Mircea Julean, după 8 ani de relație. Cu toate acestea, cei doi au ales să rămână în relații civilizate pentru binele fiicei lor, Erin, pe care o au împreună.

Despărțirea lor a fost anunțată de Sore în luna iunie a anului trecut, când artista a făcut publică această veste. Cu toate că separarea poate fi o experiență dificilă pentru mulți, Sore a mărturisit că nu a suferit în urma acestei despărțiri, deoarece povestea lor de dragoste era deja încheiată și separarea părea inevitabilă.

"A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja (n.red.: la momentul separării). N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela," a declarat Sore într-un podcast al lui Jorge, potrivit unica.ro.

Citește și:

De asemenea, Sore a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, numindu-l "un tată extraordinar" pentru fiica lor, Erin. A subliniat că pentru Erin, Mircea este un erou, iar ei îi este foarte recunoscătoare pentru modul în care își îndeplinește rolul de tată.

Artista a adăugat că relația ei cu Mircea s-a îmbunătățit după despărțire, devenind chiar prieteni mai apropiați decât înainte. Despre separarea de Mircea, Sore a spus că lucrurile sunt acum mai bune decât erau în trecut.

În ceea ce privește viața sa personală în prezent, Sore a confirmat că se află într-o perioadă în care este singură și nu există niciun alt bărbat în viața ei. Cu toate acestea, în trecut, artista ar fi avut o relație de scurtă durată cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

Citește și:

Sore a mai dezvăluit că, în timpul unei vacanțe de 4 zile în care a fost departe de fiica ei, Erin, gândurile sale au fost în permanență la micuța ei. A recunoscut că a avut un atac de panică în timpul acelei perioade, îngrijorată de cum o să se descurce Erin fără ea.

„N-a fost un atac de panică egoist, gândindu-mă cum o să duc eu separarea, ci cum o să o ducă Erin”, a mai explicat. „A fost greu, dar am depășit momentul”, a adăugat solista. Și-a dorit enorm să fie mamă, iar legătura pe care o are cu fiica ei este una foarte specială. „De la bun început, din momentul în care am devenit mamă, mi-am dorit să nu uit de faptul că sunt și femeie, și artist, și antreprenor, că am și eu dorințele, visurile, planurile mele, care n-au legătură neapărată cu zona parentală”, a mai spus Sore.

Citește și:

Kudika
15 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Ce îi determină pe bărbați să joace în cazinourile online mai des decât femeile?

La nivel mondial, 1.6 miliarde de persoane se relaxează în mod frecvent pe platformele digitale și în facilitățile terestre care oferă jocuri de noroc, iar 4.2... Kudika


Starea lui Florin Piersic: Ultimele informații despre sănătatea artistului

Florin Piersic, marele actor român în vârstă de 88 de ani, se află în continuare în proces de recuperare după operațiile complexe prin care a trecut în... Kudika

Un alt nume MARE și-a anunțat retragerea de la un festival românesc. Despre ce artist cunoscut e vorba?

Trupa Queens of the Stone Age nu va mai participa la ediția din acest an a festivalului Electric Castle, după ce și-a anulat turneul european. Anunțul a fost făcut de către organizatori în... Kudika


180.000 de festivalieri la cea de-a patra ediție SAGA

Pe durata celor trei zile, festivalieri au sărbătorit pe beat-uri techno, house, trap sau mixuri de pop, dance și R&B.

Rita Ora, Armin van Buuren,... Kudika


Irina Columbeanu devine virală pe TikTok prin prezentarea de ținute elegante și genți de lux

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu ține legătura cu comunitatea sa virtuală prin intermediul diverselor postări și videoclipuri.

La mijlocul lunii iunie, Irina s-a... Kudika

De ce și-a anulat Nicki Minaj concertul în România?

Artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza protestelor anunțate.

„Din motive de îngrijorare pentru... Kudika