Setari Cookie-uri

Răzvan Miheț, fostul iubit al Oanei Matache, a mai bifat o cucerire! Cu cine se iubește după separarea de Sore?

Răzvan Miheț iubește din nou după divorțul de Oana Matache și separarea de Sore. Cum a fost surprins fostul cumnat al Deliei?

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, pare să fi găsit din nou dragostea, la câteva luni de la anunțul divorțului său. Paparazzi de la Spynews au surprins momente tandre între Răzvan și noua sa iubită în timpul unei întâlniri.

Noua relație a lui Răzvan Miheț a început la scurt timp după divorțul de Oana Matache, sora Deliei, care și-a refăcut și ea viața sentimentală în urma despărțirii de tatăl copiilor săi. Inițial, această schimbare a stârnit controverse în familie, însă lucrurile par să se fi calmat și să fi intrat pe un făgaș normal.

La nunta lui Smiley cu Gina Pistol, Răzvan Miheț a venit însoțit de Sore, iar acest lucru a generat zvonuri și speculații în presă cu privire la o posibilă relație dintre cei doi. Cu toate că această relație a fost de scurtă durată, zvonurile nu au dispărut în totalitate.

Citește și:

Fotografiile surprinse de paparazzi arată că Răzvan Miheț este acum implicat într-o nouă poveste de dragoste. Împreună cu noua sa iubită. Ei au fost fotografiați în timp ce luau masa la un restaurant din zona Herăstrău.

Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț a captat atenția publicului în trecut, deoarece relația lor era privită de mulți ca fiind una fericită. Cu toate acestea, fiecare dintre ei și-a continuat viața în direcții noi. Oana Matache a declarat că relația sa cu fostul soț este una civilizată, iar acesta poate să-și vadă copiii în orice moment.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri.
Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu, înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo“. a declarat, în urmă cu ceva timp, sora Deliei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.