Setari Cookie-uri

Cadoul muzical pe care JO l-a pregătit de ziua ei: „Ulelele" o călătorie muzicală a inimii și sentimentelor sincere

Nu este un secret faptul că în fiecare an de ziua ei, JO face ascultătorilor săi un cadou muzical. Dacă anul trecut ne-a purtat într-o călătorie muzicală până în „Puerto Rico", anul acesta JO ne îndeamnă să privim mai mult în suflet și să apreciem timpul, iubirea și momentele petrecute alături de cei dragi fiindcă sunt cele mai de preț amintiri.

Nu este un secret faptul că în fiecare an de ziua ei, JO face ascultătorilor săi un cadou muzical. Dacă anul trecut ne-a purtat într-o călătorie muzicală până în „Puerto Rico", anul acesta JO ne îndeamnă să privim mai mult în suflet și să apreciem timpul, iubirea și momentele petrecute alături de cei dragi fiindcă sunt cele mai de preț amintiri. „Ulelele" este single-ul ce te îndeamnă să prețuiești prietenia sinceră, dragostea nemărginită, zâmbetele sincere și lucrurile care te fac fericit, indiferent de cât de mici sunt. Pentru că fericirea izvorăște de multe ori din cele mai simple lucruri, din reconectarea cu natura, dar cel mai important din reconectarea cu tine.

Pe 29 august, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a oferit mai multe surprize pe parcursul serii. În cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Ulelele", cântat live alături de bandul său.

Citește și:

„Ulelele" este îndemnul de a fi tu așa cum simți, de a fi bun atât cu tine cât și cu tot ce te înconjoară, este o karma ce vrea să fie descoperită. Clipul filmat în locuri de basm din România completează prin imagini povestea din spatele versurilor și te poartă într-o călătorie muzicală plină de emoție.

„«Ulelele»" este un strigăt de unitate. Este iubirea in forma ei pură și readucerea în comuniune a oamenilor, a planetei, a întregului univers. Uităm că toți suntem interconectați, că suntem unul, în vremurile astea în care tot ce se întâmplă în lume și în online ne face să ne separăm, ne crește ego-ul și ne face să uităm ce contează cu adevărat și să fim atenți mai mult la lucruri negative, reci sau poate nocive. Sperăm ca «Ulelele» să ne reamintească măcar un pic", declară JO.

Citește și:

Piesa este compusă de JUNO și produsă de Feenom alături de Smiley în studiourile Hahaha Production.

Una dintre surprizele serii a fost mini concertul oferit invitaților, în care a cântat piese precum „Cu un picior în rai", „Anotimpuri", alături de Andia, „Până vara viitoare", dar și „Marea mea iubire", alături de JUNO. Prezenți la ziua lui JO au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine. Printre invitați s-au numărat Smiley, RUBY, Andia, Eliza Natanticu, Bella Santiago, Nicole Cherry, Sore, Damian Drăghici, JUNO și mulți alții.

Artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile", „Noapte polară", „126", „Adio" și „Iubirea mea". Au urmat „Mă mai ia" (alături de JUNO), „Vocea ta", „Dorul", „Ploaie de vară", „Soare" (alături de RUBY), un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, dar și „Nu mă mai" ce vine ca o continuare a hit-ului „Mă mai ia". Au urmat „La Mal" (alături de Cabron), single ce a cucerit topurile muzicale, „Aripi", o piesă despre iubire și puterea pe care o are acest sentiment asupra unui om și „Nimeni nu ne poate despărți" (alături de JUNO).

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.