Setari Cookie-uri

Călătorie muzicală - Orbit - Keanler

Producătorul francez cu sediul la Berlin, cunoscut sub numele de Keanler, se aliază cu artistul britanic Tudor pentru a aduce în lumina reflectoarelor "Orbit". Keanler a devenit o prezență în creștere în scena muzicii house melodice, cu multiple hituri care au acumulat peste 60 de milioane de stream-uri și cu numeroase apariții la postul de radio SiriusXM Chill. Sound-ul său creează atmosfera perfectă pentru relaxare, distracție sau pentru a te pierde în profunzimile producțiilor sale bine lucrate.

Piesa a fost compusă și produsă de Keanler și Tudor Davies.

,,Ceea ce iubesc atât de mult la muzică este că fiecare piesă reprezintă o călătorie în sine. Fiecare cântec este o poveste individuală creată de artiști din adâncul inimii lor, invitându-ne să călătorim prin peisajele lor emoționale", mărturisește Keanler.

La doar 19 ani, Keanler, producător din Lyon, Franța, și-a conturat un stil unic și și-a câștigat locul în scena muzicii house melodice. Sunetul său a captat atenția unor nume importante precum Monstercat, SiriusXM Chill și Universal Music Group, colaborând cu artiști precum ayokay, Nora Van Elken, EDX și mulți alții. Deși tânăr, el a influențat mulți prin producțiile sale atmosferice și dansante și a colaborat cu producători și artiști precum Alex Keeper, Fractures, Bailey.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.