Setari Cookie-uri

Advertorial Show de modă canină, concurs de pești exotici, prezentare de rase canine românești la Pet Expo!

16-17 Martie este weekend-ul în care sărbătoarea dedicată animalelor de companie va fi în toi. În Pavilionul Central de la Romexpo, cei mai importanți producători, importatori și distribuitori de hrană, produse de dresaj și accesorii, cât și companiile care oferă servicii, precum cabinete veterinare, școli de dresaj și pensiuni pentru animale de companie vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu oferte speciale pe perioada târgului.

Pentru cei care mereu și-au dorit ca patrupedul lor să fie vedetă, Dog Fashion Show este locul potrivit pentru a-și etala cele mai bune ținute și cele mai în vogă accesorii, cu mișcări grațioase în cadrul prezentării de modă canină de sâmbătă după-amiază din Arena PetExpo. Vom deschide show-ul cu manechine patrupede profesioniste, care ne vor arăta rezultatul pe care îl obținem atunci când îmbinăm disciplina dobândită prin dresaj cu un outfit chic. Apoi, să înceapă show-ul propriu-zis cu blănoșii curajoși și pasionați de modă! Însoțiți bineînțeles pe podium de oamenii lor preferați. Primele 3 cele mai apreciate manechine de către public, în baza votului la fața locului, vor fi premiate!
Tot sâmbătă, vă invităm la prima competiție dedicată special groomerilor începători, Fresh Talents & Styles – Beginners Grooming Show, sâmbătă 16 martie, de la 12:00. Această competiție este dedicată nu doar celor care au intrat recent în lumea groomingului, ci și celor care, până acum, poate din cauza temerilor sau incertitudinilor, nu și-au încercat încă talentul în lumina reflectoarelor competițiilor.
În plus, iubitorii patrupedelor vor avea ocazia să facă cunoștință duminică de la 11:00 în Arena PetExpo cu o mulțime de rase canine românești și internaționale.
În cadrul PetExpo, vor avea loc și 2 seminarii de "Întrebări și Răspunsuri" oferite de specialiști în educație canină, în cadrul cărora se vor dezbate 2 teme foarte importante pentru orice iubitor de animale: „Pedigree vs Adopție” și „Cum să îți înțelegi cățelul” unde participanții vor afla informații despre rasele care îi interesează, vor înțelege cum să aleagă un cățel potrivit pentru ei, dar și informații utile despre locurile de unde pot cumpăra sau adopta în siguranță. Chiar în cadrul târgului, mai mulți blănoși, căței și pisicuțe, îngrijiți cu dragoste de ASPA, Animal Society și Asociația TNR speră să își găsească o familie a lor.
Bineînțeles, nu vor lipsi și celelalte evenimente dedicate iubitorilor de animale: concursuri cu premii și demonstrații de dresaj. Programul complet din Arena PetExpo se regăsește pe petexpo.ro.
Vizitatorii care vor veni însoțiți de animăluțe au parte de și mai multe suprize pentru blănoși: ședințe foto profesionale gratuite, ședințe de toaletaj și îngrijire gratuite în cadrul Salonului de Beauty, spații de joacă incluse în care își pot testa agilitatea și formă fizică, în timp ce părinții lor primesc sfaturi gratuite de la medici veterinari și dresori profesioniști.
Pentru cei pasionați de lumea apelor, fie că au acasă măcar un peștișor, sau încă visează la asta, îi așteptăm în ambele zile de expoziție la Bucharest International Betta Show, primul concurs INTERNAȚIONAL de pești exotici organizat în România, aflat la cea de-a două ediție.
Bilete disponibile în rețeaua IaBilet.ro, dar și fizic la eveniment. Exclusiv online se pot achiziționa bilete de tip Full Pass pentru ca vizitatorii să se poată bucura la maxim de ambele zile de eveniment.


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.