Setari Cookie-uri

Mihai Albu, reacție inedită după participarea fostei soții și a iubitului ei la America Express

Mihai Albu a oferit o primă reacție, după participarea fostei sale soții, Iulia Albu, și a iubitului ei, Mike, la America Express. Ce crede designerul de pantofi despre cei care urmăresc acest show tv?

"America Express - Drumul Soarelui" a stârnit interes și controverse în rândul publicului, iar în centrul atenției s-a aflat Iulia Albu, criticul de modă, care a participat alături de noul ei iubit, Mike. Cu toate acestea, un nume important din viața Iuliei, fostul ei soț, Mihai Albu, dezvăluie că el nu a urmărit nici o ediție a emisiunii până în prezent.

Într-un interviu acordat playtech.ro, Mihai Albu a fost sincer în privința poziției sale față de emisiunea care a pus la încercare relația actuală a fostei sale soții. El a făcut o remarcă inedită despre America Express, susținând că acest tip de show este potrivit pentru oamenii care nu au un loc de muncă stabil.

"Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil," a declarat Mihai Albu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

De asemenea, Mihai Albu a dezvăluit că și el a fost contactat pentru a participa la diverse emisiuni TV, dar a refuzat din cauza programului său încărcat și a responsabilităților legate de afacerea sa cu pantofi.

"Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă. Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?", a mai explicat designerul.

Citește și:

Despre cariera lui Mike, Iulia Albu a dezvăluit că acesta a studiat vioara la Londra, dar, din cauza unei probleme la umăr, a fost nevoit să renunțe la această pasiune, iar acum lucrează în domeniul publicității.

„A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar, ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a povestit, acum ceva timp, Iulia Albu.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.