Setari Cookie-uri

Iulia Albu și Mike s-au despărțit după America Express. Ce spune vedeta despre agresivitatea verbală a iubitului ei?

Iulia Albu și Mike s-au separat după ieșirea din competiția America Express, iar fanii și-au dat seama imediat de ce. Agresivitatea verbală a lui Mike nu a putut fi trecută cu vederea de criticul de modă.

După ce au făcut senzație pe micul ecran, în cadrul competiției America Express - Drumul Soarelui, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au captat atenția publicului, asta mai ales din cauza certurilor repetate din cadrul competiției. Pe parcursul competiției, cei doi au trecut prin multe momente de tensiune și neînțelegere. Într-adevăr, competiția a fost grea, iar presiunea a fost imensă, dar ceea ce a atras atenția publicului a fost modul în care relația lor a fost pusă la încercare.

Într-una dintre edițiile recente, Iulia Albu a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat, dezvăluind că nu mai poate suporta comportamentul lui Mike. Aceste tensiuni au fost observate de către telespectatori, iar fanii Iuliei au început să acuze comportamentul iubitului acesteia, spunând că o umilește în mod constant în emisiune.

Citește și:

În urma acestor acuzații și a valului de critici care a lovit relația lor, Iulia Albu a făcut un pas în față. A recunoscut că au existat probleme în cuplu și a dezvăluit că s-au despărțit după ce s-au întors din America Express.

"Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi.", a dezvăluit Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Cu toate acestea, povestea lor nu s-a încheiat definitiv. După o lună și jumătate de separare, cei doi s-au împăcat, înțelegând că nu pot trăi unul fără celălalt. Iulia Albu a fost clară în privința agresivității lui Mike, menționând că aceasta a fost de natură verbală și că nu ar fi putut trece peste un episod de agresiune fizică.

Citește și:

"Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri.", a adăugat criticul de modă.

Iulia Albu a mai menționat faptul că relația lor este autentică, că nu joacă teatru pentru audiență și că, în ciuda problemelor, sunt un cuplu adevărat. În plus, a afirmat că, în cazul în care ar trebui să participe din nou la America Express, ar alege tot să meargă alături de Mike, în ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat.

"Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK.", a concluzionat fosta soție a lui Mihai Albu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.