Setari Cookie-uri

Feli Donose are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei sale: Asta e o relație normală...

Feli Donose a anunțat că iubește și este iubită, după despărțirea dureroasă de tatăl fiicei sale.

Feli Donose, cunoscuta cântăreață și compozitoare, a făcut o declarație surprinzătoare care a captat atenția fanilor săi: artista are un nou iubit și se declară extrem de fericită alături de el. Această veste vine la doi ani după despărțirea de tatăl fiicei sale, o poveste de dragoste ce a durat cinci ani.

Într-o apariție recentă la radio, Feli a mărturisit că a întâlnit pe cineva care o face să se simtă protejată și înțeleasă. Cu toate că este discretă cu viața sa personală, artista a vorbit deschis despre noua sa relație, subliniind că iubirea este o experiență profundă și stabilă, care aduce îi aduce echilibru în viață.

„E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu «Am trecut de fluturi în stomac»”, a mărturisit Feli în cadrul emisiunii radio.

Citește și:

„Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: «Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta». Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: «Felicia, asta e o relație normală»”, a povestit ea, potrivit wowbiz.ro.

Despărțirea de tatăl fiicei sale, anunțată în decembrie 2022, a fost o decizie grea pentru Feli, însă artista consideră că a făcut ce era mai bine pentru toți cei implicați, în special pentru micuța lor, Nora Luna. Ea a mărturisit că momentul anunțării divorțului a fost extrem de emoționant și dificil, mai ales din cauza temerilor legate de reacția părinților lor.

„Ziua în care am anunțat divorțul de tatăl fetiței a fost cea mai grea pentru mine. Îmi era frică de părinții noștri, mă gândeam să nu îi rănim, ei nu înțeleg că s-au schimbat vremurile și la un moment dat trebuie să te rupi. Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc. Am început să mă gândesc la mine și am zis că dacă am făcut acest pas a fost să fie Nora Luna bine. În momentul în care am postat mesajul cu despărțirea am bufnit în plâns”, a declarat Feli Donose pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.