Setari Cookie-uri

Feli, despre momentele grele care au dus-o la operația de micșorare a stomacului

Feli a suferit o transformare radicală, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a decis să se supună unei intervenții de micșorare a stomacului. Totuși, puțină lume știe prin ce momente dificile a trecut artista în acea perioadă.

Feli Donose a împărtășit recent detalii emoționante despre momentele dificile prin care a trecut după ce, în anul 2016, a decis să se supună unei operații de micșorare a stomacului. În cadrul unui interviu acordat podcastului Lianei Stanciu, artista a dezvăluit motivele care au stat la baza acestei intervenții chirurgicale și cum a fost procesul de recuperare pentru ea.

În 2016, medicii i-au recomandat să recurgă la această intervenție, având în vedere faptul că dietele anterioare nu au adus rezultatele dorite. Deși este o persoană disciplinată, artista a recunoscut că nu se hrănește corespunzător și nici nu se hidratează în modul adecvat, în prezent.

„Am făcut gastric sleeve, dar nu am vrut ca femeile să o ia ca pe un colac de salvare imediat. A fost un proces destul de greu și emoțional. Nu am vrut să slăbesc pentru imagine, am vrut să slăbesc pentru mine. M-am trezit noaptea cu o criză cu suc gastric, m-am înecat și am zis că nu vreau să mor pentru că nu am grijă de sănătatea mea. M-am dus și mi-am scanat corpul întâi. Când am văzut că am un firicel mic de chestie sănătoasă, în rest era grăsime și așa mai departe, am zis că nu e normal la 30 de ani să ajung acolo”, a declarat Feli Donose, în podcastul „Magic Life”, potrivit unica.ro.

Citește și:

Artista a recunoscut că perioada post-operatorie a fost dificilă, implicând și o abordare terapeutică pentru a gestiona aspectele emoționale legate de alimentație. Cu un program intens și o alimentație neregulată, Feli Donose a subliniat că acceptarea și conștientizarea comportamentelor sale alimentare au devenit cheia pentru a depăși acea perioadă dificilă.

„Îmi dau seama că e mecanismul meu emoțional ca să mă liniștesc. Sunt conștientă că urmează să o iau razna și să mănânc ceva ce nu-mi face bine. Ăla e copingul meu. Dar acum sunt în acceptare. Hai să vedem cât durează. Două luni simt că mi-am făcut mendrele și urmează să-mi văd de sănătate. Uit să mănânc pentru că eu sunt în capul meu foarte mult și asta mă consum”, a adăugat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.