Setari Cookie-uri

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș. Declarații neașteptate: Nu am fost băgați în seamă

Feli a refuzat să urce pe scenă la un concert din Mureș, iar la scurt timp după aceea le-a explicat fanilor care o așteptau de ce a luat această decizie.

Feli este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, motiv pentru care este chemată să cânte în toate colțurile țării. Vedeta ar fi trebuit să susțină un concert în comuna Deda, județul Mureș, dar a refuzat să mai urce pe scene, iar mai apoi și-a cerut scuze în fața locuitorilor care au așteptat-o cu brațele deschise, din cauza proastei organizări care a scos-o din sărite.

Din câte a povestit chiar ea, pe contul său de Instagram, a mers alături de echipa sa la probele de sunet, iar seara la scena respectând în felul acesta obligațiile pe care le avea. A deranjat-o extrem de tare faptul că nu au fost deloc băgați în seamă și că au așteptat mai bine de o oră să intre pe scenă, iar când mai erau 5 minute până la începerea concertului, artista a refuzat să cânte. Pune mare preț pe omenie și respect, iar ele au lipsit cu desăvârșire din partea celor din organizare, de data aceasta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.