Setari Cookie-uri

Regula pe care Anca Serea a impus-o în familia sa: Fără excepție...

Anca Serea are o familie frumoasă, iar vedeta știe cum să îi facă pe toți ai ei să fie uniți, indiferent de context. Recent, ea a împărtășit ce regulă a impus în familia ei.

Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre acele cupluri care reușesc să demonstreze că dragostea și respectul pot înfrunta orice obstacol. Deși au trecut prin momente complicate în trecut, cei doi au reușit să își întărească legătura și să construiască o familie frumoasă, cu șase copii.

Recent, artistul a sărbătorit împlinirea vârstei de 47 de ani, iar soția sa, Anca Serea, i-a pregătit o surpriză cu adevărat specială.

"Îl surprind în fiecare zi cu iubirea mea! Am amenajat un colț al casei. Ne doream să îl amenajăm amândoi! În timp ce el era plecat de acasă am chemat echipa și în aproape două ore am ales mobila, accesoriile, covorul și așa mai departe! I-am pus un bilețel...", a dezvăluit Anca pentru Ego.

Citește și:

Gestul său nu a fost doar o simplă manifestare de afecțiune, ci o dovadă a atenției și grijii pe care o poartă pentru partenerul său de viață.

"Eu zic că nu ne trebuie neapărat o zi foarte specială ca să ne celebrăm, să ne arătăm susținerea și respectul! De câte ori știm că celălalt își dorește ceva ne facem mici surprize!", a subliniat ea.

Însă, gesturile de iubire și grijă nu se opresc aici. Anca Serea preferă să ia cina alături de întreaga familie, iar mai apoi se dedică programului de somn al micuților, o regulă impusă de prezentatoarea TV.

"Luăm cina împreună cu toții, e regulă! Nu prea sunt fani atunci când vine vorba despre televizor, mai degrabă se joacă pe niște gadgeturi! În jur de ora 9, 9 și jumătate ne pregătim de somn, facem duș fără excepție", a explicat Anca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.