Setari Cookie-uri

DESCOPERĂ SOLUȚIA PENTRU PETELE PIGMENTARE

Tu ai auzit de petele pigmentare pe piele? Dacă încă nu, astăzi vom vorbi noi despre ele. Petele pigmentare sunt pete maronii care apar din cauza creșterii excesive a melaninei în piele.

Ele pot avea mai multe cauze, de la expunerea la soare, dezechilibre hormonale sau îmbătrânirea pielii, până la inflamații cauzate de acnee. Pot fi de diferite forme, iar, de regulă, nu reprezintă un pericol pentru piele, dar pot deranja din punct de vedere vizual.

Avem soluția pentru tine! Formula Luminous630 de la NIVEA!

10 ani de cercetare au investit oamenii de știință de la NIVEA pentru a găsi cel mai potrivit ingredient care să combată petele pigmentare. 50.000 de ingrediente au fost testate, iar în cele din urmă, LUMINOUS630® a fost descoperit, molecula eficientă în reducerea petelor pigmentare. Ingredientul încetinește producția excesivă a melaninei, pigmentul responsabil de culoarea pielii noastre. Echilibrarea producției de melanină în piele face ca acest ingredient revoluționar să poată ajuta la reducerea aspectului petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii tenului.

Formula acționează la nivel celular, având o dublă acțiune:

  1. Scade intensitatea și dimensiunea petelor pigmentare deja existente pe piele

  2. Echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția petelor

Iar rezultatele nu întârzie să apară! Serumurile NIVEA din gama LUMINOUS630® încep să lucreze în piele din prima zi de utilizare, iar primele rezultate vizibile apar în doar 2 săptămâni! După 8 săptămâni, aspectul petelor pigmentare este redus cu până la 50%, iar după 12 săptămâni cu până la 71%1.

Pete pigmentare cauzate de îmbătrânirea pielii

Înaintarea în vârstă este în natura umană, iar noi trebuie să privim doar părțile pozitive ale acesteia. Este adevărat că îmbătrânirea poate aduce cu sine apariția ridurilor sau a petelor pigmentare, însă există soluții! Pentru a combate aceste probleme ale pielii, este nevoie de un produs care să aibă rezultate eficiente atât în combaterea ridurilor, cât și în combaterea petelor pigmentare. De aceea, NIVEA a lansat un nou produs în gama LUMINOUS630®: Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid &anti-pete pigmentare. Acesta combină eficacitatea dovedită în reducerea petelor pigmentare a ingredientului patentat LUMINOUS630®cu expertiza NIVEA, renumită în performanța anti-rid. Pe de-o parte, serumul reduce petele pigmentare acumulate în 10 ani. Pe de altă parte, întărește structura pielii, o redensifică și îi redă fermitatea. Formula este îmbogățită cu:

• LUMINOUS630® care reduce chiar și petele pigmentare intense și previne formarea altora noi.

• Acid Hialuronic care activează celulele2 și hidratează intens pielea.

• Un stimulator de colagen3, care crește producția proprie de colagen a pielii, ajută la refacerea volumului și umple ridurile profunde.

Pete pigmentare provocate de expunerea la soare sau dezechilibre hormonale

Soarele și pielea nu sunt chiar cei mai buni prieteni, deoarece, cu timpul, rezele solare duc la apariția petelor pigmentare. În unele cazuri, și sarcina poate veni la pachet cu pete pigmentare cauzate de modificările hormonale. Serumul tratament avansat LUMINOUS630® de la NIVEA - Serumul numărul 1 in Europa4 - este soluția ideală în combaterea petelor pigmentare de acest tip.

  • Luminează petele pigmentare deja existente și le reduce dimensiunea

  • Echilibrează producția de melanină pentru a preveni apariția unor pete noi

  • Efect anti-pete dovedit pe toate nuanțele de piele

  • Formula este îmbogățită cu Acid Hialuronic, pentru a hidrata pielea în profunzime

Semne apărute în urma acneei

Pentru mulți dintre adolescenți, acneea este o problemă des întâlnită. Uneori, chiar și în rândul adulților. Cu toate acestea, ea poate lăsa pete pe piele care sunt mai greu de vindecat. Alegerea potrivită a fondului de ten nu reprezintă soluția salvatoare, ci e nevoie de un plus de îngrijire pentru a le reduce sau chiar îndepărta. NIVEA propune Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, un produs special formulat pentru nevoile tenului gras, mixt și predispus la imperfecțiuni.

Formula este îmbogățită cu:

• Formula LUMINOUS630® reduce vizibil petele pigmentare rămase în urma acneei și previne apariția petelor noi

• Este îmbogățit cu Acid Salicilic, cunoscut pentru proprietățile exfoliante, cu rol de uniformizare a texturii pielii

• Conține Acid Hialuronic, care hidratează în profunzime și Extract de ceai verde, care ajută la echilibrarea uleiurilor naturale din piele și matifiază tenul.

Nu se recomandă utilizarea Serumului LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee în combinație cu alte produse din gama LUMINOUS630®.

Rutinele de îngrijire a pielii - cu serumurile LUMINOUS630 de la NIVEA

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

Dimineața, după ce ți-ai curățat tenul, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, folosește Crema-fluid de zi NIVEA LUMINOUS630® cu FPS50. Pe lângă acțiunea asupra petelor, aceasta cremă protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. La final, aplică Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi.

RUTINA DE SEARĂ

Seara, după curățarea tenului, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, pregătește-ți tenul pentru somn, cu Crema de noapte NIVEA LUMINOUS630®, care îi va oferi tenului tău un look fresh și radiant a doua zi. Iar pentru ochi odihniți, alege Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, îmbogățit cu acid hialuronic și cofeină, care ajută la reducerea aspectului cearcănelor și ameliorarea pungilor de sub ochi.

1autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

2măsurare instrumentală, 42 femei, 2022

3extract natural de soia

4conform Nielsen IQ, piața de seruri de față (categorie definită de client), analiză în 30 de țări din Europa (definite de client), vânzare în valoare și în număr de produse, în perioada noiembrie 2021 - octombrie 2022


Kudika
29 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.