Setari Cookie-uri

RETINOL BOOST, CEA MAI VERSATILĂ VERSIUNE A RETINOLULUI

Gama Neutrogena® cu retinol, cea mai recentă inovație a brand-ului, demonstrează versatilitatea acestui ingredient cu efecte anti-îmbătrânire

Noiembrie, România - Retinolul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune ingrediente active pentru prevenirea și tratamentul diferitelor semne ale îmbătrânirii pielii. Este adesea recunoscut pentru capacitatea sa de a netezi ridurile, de a reduce intensitatea petelor, de a uniformiza textura pielii și de a o face mai elastică. Pe scurt, este un ingredient puternic, dar versatil.

Cu toate acestea, intensitatea sa îl face un ingredient mai puțin popular. Când începeți să-l utilizați, pielea trebuie să se obișnuiască treptat cu retinolul, deoarece, în funcție de concentrația sa și de tipul de piele, inițial poate cauza iritații, exfoliere și roșeață în unele cazuri.

Cu toate acestea, nu este o regulă general-valabilă. Natalia Jiménez, medic dermatolog, explică: „Ne gândim la retinol ca la ingredientul care ne va irita și descuama pielea, dar totul depinde de produsul pe care îl folosim și de cât de des îl utilizăm. Este important să începeți aplicarea puțin câte puțin, obișnuind pielea cu ingredientul ”.

Citește și:

Și, mai presus de toate, importantă în aceste cazuri este personalizarea: „Puteți folosi retinol pe orice tip de piele, atât timp cât începeți cu concentrații scăzute, doar câteva zile pe săptămână”, menționează medicul. Pe lângă găsirea produsului care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecăruia: „Neutrogena® Retinol Boost este o opțiune excelentă pentru utilizatorii începători și chiar pentru acele tipuri de piele care nu tolerează foarte bine retinolul”. Pentru că această gamă a fost concepută astfel încât riscul de toleranță redusă a acestui produs să fie foarte scăzut. Acest lucru se datorează faptului că aceasta este o gamă de produse cu o concentrație scăzută de retinol pur (0,1% în cremă, 0,05% în ser și 0,02% în crema pentru conturul ochilor). În plus față de celelalte ingrediente complementare, acidul hialuronic și extractul de mirt.

Citește și:

În ceea ce privește formularea Retinol Boost, regăsim prezența acidului hialuronic și a extractului de mirt - două ingrediente remarcabile. Acidul hialuronic stimulează hidratarea pielii, îmbunătățind toleranța produsului și netezind micile riduri superficiale care apar din cauza deshidratării. Extractul de mirt, pe de altă parte, provine dintr-un arbust mediteranean și știm că sporește eficacitatea retinolului”, explică medicul.

În acest fel, această formulă inovatoare combate în mod eficient principalele semne ale îmbătrânirii, minimizând în același timp potențialele efecte adverse ale retinolului. Dovedind, încă o dată, marea capacitate pe care o are acest ingredient atunci când vine vorba de îngrijirea pielii noastre.

Citește și:

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE PRODUSELE DIN GAMA RETINOL BOOST?

Cele trei produse din gamă au beneficii diferite. Află care sunt cele mai potrivite pentru nevoile pielii tale:

SER, care netezește instantaneu pielea, deoarece are cea mai mare concentrație de acid hialuronic din gamă. De asemenea, conține extract de mirt și retinol pur. Combate cu 40% petele pigmentare.

  • DE CE ÎL RECOMANDĂM: Produsul conține cea mai mică concentrație de retinol, ceea ce îl face ideal pentru pielea care nu a tolerat anterior acest ingredient în concentrații ridicate.

CREMA cu o textură ușoară, care stimulează regenerarea pielii, rezultând cu 47% mai puține riduri, cu 48% mai puține pete pigmentare și reducerea aspectului tern al pielii cu 45%. De asemenea, conține acid hialuronic și extract de mirt.

Citește și:
  • DE CE O RECOMANDĂM: Este produsul cu cea mai mare concentrație de retinol pur, astfel încât cu ajutorul acestuia putem obține cele mai bune rezultate în tratarea și prevenirea semnelor îmbătrânirii.

CREMA PENTRU OCHI cu retinol pur, extract de mirt și acid hialuronic și fără parfum. Este o emulsie care îmbunătățește aspectul pielii din jurul ochilor, reduce liniile de expresie și ridurile.

  • DE CE O RECOMANDĂM: După 8 săptămâni de utilizare s-au obținut rezultate vizibile 100% în îmbunătățirea aspectului pielii din jurul ochilor (testate clinic).

Preț recomandat cremă: 115,14 lei

Preț recomandat ser: 115,14 lei

Preț recomandat crema pentru ochi*: 91,63 lei

ÎNCEPE-ȚI RUTINA CU RETINOL BOOST!

Și pentru a obține cele mai bune rezultate cu fiecare produs, iată rutina recomandată de Dr. Natalia Jiménez:

Citește și:

Faza 1: Utilizatori începători

Săptămânile 1-3

În această fază va trebui să alegeți între cremă sau ser și să aplicați două pompițe, pe față și gât, doar de două ori pe săptămână, de preferință noaptea.

Faza 2: Untilizatori medii

Săptămânile 4 - 6

Acum puteți adăuga și crema pentru ochi în rutină, o dată la două nopți, utilizând, de asemenea, crema sau serul în continuare.

Faza 3: Nivelul expert

Începând cu săptămâna 6

Puteți utiliza zilnic atât crema pentru ochi, cât și crema de față sau serul - dacă doriți, atât dimineața, cât și seara, dacă sunteți siguri că tolerați bine formula. Și nu uitați de aplicarea cremei de protecție solară în fiecare dimineață!

Citește și:

    *Prețul poate varia în funcție de distribuitor

    NEUTROGENA® continuă să lanseze pe piață soluții inovatoare pentru consumatori, la nivel global. Astăzi este un brand care oferă peste 650 de produse în întreaga lume, pentru față, corp, acnee, protecție solară, cosmetice, îngrijire pentru bărbați și anti-îmbătrânire. Prin crearea, inovarea și descoperirea tuturor posibilităților, produsele NEUTROGENA® oferă rezultate reale, fără compromisuri.

    @neutrogena_ro

    www.neutrogena.ro

    #NeutrogenaKnowsMeWell

    Vizionare placuta


    Kudika
    28 Noiembrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.