Setari Cookie-uri

Edan Pițurcă a terminat clasa a IX-a cu notă mare! Ce spune Vica Blochina: Eu doar îl susțin în tot ce face...

Fiul Vicăi Blochina, Edan, a terminat recent clasa a IX-a, iar media cu care a încheiat anul școlar este una foarte bună. Deși nu se vede prea des cu mama lui, Vica Blochina este tare mândră de rezultatele sale.

Vica Blochina este o mama tare mândră, mai ales că fiul ei, Edan, are rezultate foarte bune la învățătură. Deși locuiește de peste un an la tatăl său, Vica este la curent cu situația lui școlară. Recent, el a terminat clasa a IX-a, iar media cu care a încheiat anul este o notă foarte bună, 9.

„E bine, cum știi, la tatăl lui. A terminat școala acum, sunt foarte fericită, nota 9 este perfect. A terminat clasa a IX-a”, a zis ea despre notele lui Edan, notează Spynews.

Vica Blochina este foarte mândră de evoluția fiului ei, care este adolescent în toată regula. Vedeta și-ar dori ca apropierea dintre ea și fiul ei să fie una mult mai mare, însă Edan este un copil mai timid, care nu împărtășește cu mama lui detalii din viața sa.

„La vârsta de 16 ani este mai dificil, este mai introvertit și este mai greu de comunicat. Eu l-am crescut pe el până pe 15 ani, a avut model acasă, pe mama. Acum mă bucur că îl are model masculin pe tatăl său, așa mi se pare și normal. Nu trebuie să-l învăț eu treaba asta. Știi, eu doar îl susțin în tot ce face, dar treaba asta (n.r. – de dragoste), să îl învețe tatăl”, a mai spus Vica Blochina.

Citește și:

Cu toate acestea, Vica îi respectă intimitatea lui Edan și îi acceptă alegerile, oricât de grele ar fi acestea pentru ea.

„Băiatul meu, Edan, este la tatăl lui. Nu ne vedem foarte des, dar totul este bine. Edan se ocupă de studii. I-am respectat intimitatea întotdeauna. El nu este comunicativ ca mine.
Eu sunt un om supercomunicativ, am multă lume în jur, sunt excentrică. Îmi place să fiu înconjurată de mii de persoane. El nu este deloc așa”, a spus Vica Blochina, care nu știe dacă băiatul ei și-a făcut vreo iubită până acum. „Nu mi-a adus nicio domnișoară, dar el este un copil introvertit. Dacă mi-ar aduce pe cineva să știi că nu aș povesti lucrurile astea pentru că știu că l-ar deranja mult. Sunt lucruri de care nu-mi place să vorbesc pentru că el vrea să țină totul pentru el”, a mai dezvăluit ea pentru Fanatik.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Iunie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.