Setari Cookie-uri

Monica Davidescu, reguli pentru fiica ei de 12 ani: O pun să se spele, să citească, să facă curat, lucrurile obișnuite...

Ce nu are voie să facă fiica Monicăi Davidescu? Dora, reguli stricte din partea părinților ei.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz. Cei doi actori au o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Dora, care se bucură de toată atenția și susținerea părinților săi. Totuși, fiica Monicăi Davidescu are parte și de reguli stricte pe care trebuie să le respecte.

Una dintre regulile importante pe care Monica Davidescu și Aurelian Temișan o impun fiicei lor este să știe întotdeauna unde se află. Dora trebuie să le comunice mereu locul în care se află, fie că este la o prietenă sau la cineva din familie.

„Regula primordială pe care ea a învățat-o este că trebuie să știu întotdeauna unde e. Nu are voie să meargă într-un loc despre care eu nu știu, fie că este la o prietenă, fie că este pe la cineva din familie. Trebuie să știu unde se află în acel moment ca să știu de unde să o iau! Aceasta este regula principală, întotdeauna trebuie să știu unde este!”, a declarat actrița pentru ego.ro.

Citește și:

Mai mult, Monica Davidescu adoptă o abordare mai autoritară în relația cu fiica ei, micuța fiind responsabilă de sarcinile zilnice și de respectarea regulilor. În schimb, tatăl Dorei, Aurelian Temișan este mult mai permisiv cu fiica sa.

„Întotdeauna e mama. Eu o pun să se spele, să citească, să își facă temele, să facă curat, lucrurile obișnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face că vrea să le facă. Atunci, dacă eu tot îi aduc aminte de lucruri care trebuie făcute, îl preferă pe tata, alături de care se joacă sau iese în parc. Apoi, seamănă cu tatăl ei!”, a mai spus Monica Davidescu.

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.