Setari Cookie-uri

Farul călăuzitor: Explorând iubirea și profunzimea emoțională în Dis-moi Maman - Irina Rimes

<>, cea mai nouă lansare a Irinei Rimes este o piesă sinceră care explorează adâncimea complexităților iubirii și vulnerabilității emoționale.

Cu versuri pline de sensibilitate și o melodie care atinge sufletul, <> urmărește călătoria unui personaj feminin care caută alinare și îndrumare de la mama sa în navigarea peisajului complicat al relațiilor.

Sound-ul tulburător al Irinei Rimes conferă adâncime și emoție povestirii, surprinzând vulnerabilitatea brută a protagonistei în timp ce aceasta se adresează mamei sale în căutarea sprijinului și înțelegerii. Instrumentalul piesei împletește o tapiserie subtilă de emoții, evocând un sentiment de reflecție profundă și dorință de conexiune.

<> de Irina Rimes este rezultatul colaborării dintre Flore Bamberger, Irina Rimes și compozitorii David Goldcher și Lionel Guenon, publicată de Cosmos Records. Producția este semnată de David Goldcher și înregistrată la Vega prod, iar în piesă sunt folosite instrumentale realizate de David Goldcher și Lionel Guenon. Mixul a fost realizat cu pricepere de Jérémie Tuil, iar masterizarea a fost completată de Master Disk. Această colaborare a dus la o călătorie muzicală plină de sensibilitate, care explorează complexitatea iubirii și căutarea echilibrului emoțional, toate în timp ce caută îndrumare din partea unei figuri materne.

Citește și:

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el", „Cosmos", „Pastila" și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele", „Ce s-a întâmplat cu noi", „Iubirea noastră mută", „Bandana", „Bolnavi amândoi", „Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta", ,,Flori de mai", <>, ,,Gelos", dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile", piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de colaborarea cu Dan Bălan pentru piesa ,,Ultima noapte".

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.