Setari Cookie-uri

16-19 octombrie: Se deschide portalul Arcturus. Universul ne pune la dispoziție 96 de ore pentru vindecare si eliberare karmică

Aceste zile vor fi pline de sincronicități incredibile, intuiții bruște și revelații. Ceea ce apare în acest moment în viețile noastre are potențialul de a accelera incredibil schimbarea destinului. Alinierea Arcturus - Soare deschide un  portal cosmic care ne invită să venim acasă la noi înșine, în centrul ființei noastre și să ne conectăm cu sufletele noastre, cu partea din noi care este dincolo de timp și spațiu, dincolo de forma fizică și de toate limitările pe care acestea le implică. 

În nemărginitul Univers există fenomene ce dețin puterea de a ne aprinde spiritele, de a ne scutura de trecut și de a ne ghida către o transformare profundă. Printre aceste minuni cosmice, Portalul Arcturus este un far de speranță, inspirație și potențial nelimitat.

Portalul Arcturus se deschide de două ori pe an, când alinierea dintre Soare și Arcturus devine perfectă.

Ce trebuie să știm despre Arcturus?

Arcturus este una dintre cele mai mari și mai strălucitoare stele de pe cer (cea mai luminoasă stea din constelația Boarului și cea de-a treia cea mai luminoasă stea de pe bolta cerească). Încă din cele mai vechi timpuri, Arcturus a fost considerată o stea cu o energie magică, iertătoare, iubitoare și cu o vibrație înaltă pentru noi începuturi și transformări incredibile.

Citește și:

Perioada în care Soarele se aliniază cu Arcturus este 16-19 octombrie. Acest moment deschide un portal energetic puternic, permițând luminii radiante ale lui Arcturus să se îmbine perfect cu razele Soarelui, aducând astfel magie în călătoria noastră spirituală. Portalul accelerează procesul nostru de iertare și de vindecare, permițându-ne să aprofundăm sensul din spatele experiențelor pe care le-am întâlnit pe calea vieții noastre.

Alinierea Soarelui cu Arcturus poartă un mesaj semnificativ pentru noi toți: suntem încurajați să ne schimbăm perspectiva și să considerăm că evenimentele și circumstanțele din viețile noastre nu se întâmplă cu noi, ci se întâmplă pentru noi.

Această schimbare de perspectivă este incredibil de importantă deoarece ne ajută să vedem provocările și obstacolele ca pe oportunități de creștere și evoluție.

Citește și:

Mai mult, energia acestei alinieri ne inspiră să ne deschidem larg inimile, să avem încredere în destinul grandios al Universului și să ne cultivăm conexiunea cu divinitatea. Suntem încurajați la aliniere divină, Universul amintindu-ne că suntem parte dintr-un plan cosmic mai mare.

Schimbările portalului Arcturus pentru noi toți

Aceste zile vor fi pline de sincronicități incredibile, intuiții bruște și revelații. Ceea ce apare în acest moment în viețile noastre are potențialul de a accelera incredibil schimbarea destinului.

Alinierea Arcturus - Soare deschide un portal cosmic care ne invită să venim acasă la noi înșine, în centrul ființei noastre și să ne conectăm cu sufletele noastre, cu partea din noi care este dincolo de timp și spațiu, dincolo de forma fizică și de toate limitările pe care acestea le implică.

Citește și:

În cele din urmă, acest eveniment cosmic ne amintește de adevărata noastră natură. În vremuri de incertitudine și tranziție, alinierea Soare-Arcturus ne încurajează să ne deschidem inimile, să ne eliberăm de tot ce a fost, să iertăm trecutul, să avem încredere în planul divin și să ne cultivăm conexiunea înnăscută cu Universul.

Ritual pentru vindecare și conectare cu divinitatea:

De ce ai nevoie:

- un spațiu liniștit și confortabil;
- o lumânare (de preferință albă sau albastră - pentru a simboliza puritatea și spiritualitatea);
- o foaie de hârtie și un pix;
- un bol mai măricel cu apă.

Ce ai de făcut:

1. Găsește un spațiu liniștit în care să nu fii deranjată și să te desfășori în voie.

2. Stai cât mai relaxată. Ține spatele drept și respiră adânc de câteva ori concentrându-te pe acest exercițiu pentru a te conecta la clipa prezentă.

Citește și:

3. Aprinde lumânarea și permite flăcării acesteia să reprezinte lumina Universului și claritatea intențiilor tale.

4. Spune-ți intențiile cu voce tare, cât mai clar cu putință. Exemplu: "Mă eliberez de tot ceea ce nu îmi mai servește din trecut și îmi deschid inima către energiile transformatoare ale Portalului Arcturus."

5. Ia-ți foaia de hârtie și pixul și notează lucrurile din trecut de care vrei să te eliberezi: răni vechi, regrete, temeri sau orice te reține.

6. Acordă-ți un moment pentru a te conecta cu emoțiile atașate la ce ai scris. Când ești gata, spune "Mă eliberez de tot", rupe hârtia în bucăți mici și aruncă-le în vasul cu apă. Pe măsură ce bucățile de hârtie se udă, vizualizează energia negativă și poverile trecutului cum sunt spălate de apă, oferindu-ți liniștea și libertatea de care aveai atât de multă nevoie.

Citește și:

7. Mulțumește-i Universului, Portalului Arcturus și suflă în lumânare pentru a încheia ritualul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.