Setari Cookie-uri

Irina Rimes lansează în sfârșit piesa Ultima

Irina Rimes își surprinde din nou fanii cu lansarea piesei ,,Ultima", o compoziție care va pune degetul pe rana oricui, despre despărțiri, alegeri și noi capitole. Piesa vorbește despre acea relație pe care simți că trebuie să o lași în urmă, dar în același timp, ai nevoie de acel moment perfect, de un ultimatum, pentru a te desprinde definitiv și a evolua în călătoria vieții tale.

Fanii au așteptat cu nerăbdare această piesă, iar de la primele versuri lansate pe internet, s-au îndrăgostit iremediabil de sinceritatea și forța transmisă de Irina Rimes. Artistă cunoscută pentru abilitatea sa de a crea conexiuni autentice prin muzică, Irina a reușit să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor săi, oferindu-le o melodie care rezonează cu propriile lor trăiri.

Fiți cu ochii pe canalele de socializare ale Irinei, s-ar putea să vină să cânte această piesă chiar în orașul vostru.

Creditele pentru piesă merg către Irina Rimes - text, Irina Rimes, Alex Cotoi - muzică, Alex Cotoi - producție.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el", „Cosmos", „Pastila" și ,,ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele", „Ce s-a întâmplat cu noi", „Iubirea noastră mută", „Bandana", „Bolnavi amândoi", „Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu", ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate". În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta", ,,Flori de mai", <<Changer>>, ,,Gelos", dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile", piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.