Setari Cookie-uri

Advertorial MIRACOLELE DOCTORULUI LEON DĂNĂILĂ. CELE 7 SECRETE ALE LONGEVITĂȚII CREIERULUI | FAIN & SIMPLU

În cel mai nou episod de podcast „Fain & Simplu”, cel mai renumit medic român din toate timpurile, acad. dr. Leon Dănăilă, ne spune care sunt, de fapt, cele 7 secrete ale longevității creierului și ale bunăstării noastre. După 40.000 de intervenții chirurgicale și peste 50 de cărți de specialitate, neurochirurgul Leon Dănăilă ne dezvăluie rezultatelor ultimelor descoperiri medicale. Cum ne modelează sănătatea mintală fericirea? Ce este neuroplasticitatea și cum o putem influența? Cum ne putem proteja de stresul din lumea modernă? Cum putem lupta împotriva deteriorării funcțiilor cognitive? Este stresul ucigașul celulelor din creierul uman?

După 40.000 de intervenții chirurgicale și peste 50 de cărți de specialitate, neurochirurgul Leon Dănăilă ne dezvăluie rezultatelor ultimelor descoperiri medicale. Cum ne modelează sănătatea mintală fericirea? Ce este neuroplasticitatea și cum o putem influența? Cum ne putem proteja de stresul din lumea modernă? Cum putem lupta împotriva deteriorării funcțiilor cognitive? Este stresul ucigașul celulelor din creierul uman?

Neurochirurgul care continuă să opereze chiar și la vârsta de 90 ani, ne arată care este impactul regimurilor alimentare asupra funcționării creierul uman. Ascultă acest episod și descoperă cum poți accesa puterea incredibilă a neuroplasticității, pentru a avea un creier tânăr la orice vârstă. În PREMIERĂ, chiar de pe scena Ateneului Român, cel mai bun neurochirurg din România, la venerabila vârstă de 90 de ani, ne îndeamnă să nu renunțăm niciodată să luptăm pentru fericirea și sănătatea noastră!

„TRIMITE ASTA CELOR DRAGI AI TĂI. A apărut noul podcast @fainsisimplu despre miracolele neurochirurgului Leon Dănăilă. La 90 de ani, domnul profesor încă operează pe creier. Și unde altundeva ar fi fost mai potrivit să port o conversație cu unul dintre geniile medicale ale lumii decât pe prima scenă a culturii din România, Ateneul Român? Vezi acum pe YouTube sau ascultă pe Spotify sau Apple Podcasts o conversație de neuitat de la conferința Fain & Simplu x Ateneu. Cum ne modelează sănătatea mintală fericirea? Ce este neuroplasticitatea și cum o putem influența? Cum ne putem proteja de stresul din lumea modernă? Cum putem lupta împotriva deteriorării funcțiilor cognitive? Este stresul ucigașul celulelor din creierul uman?”, povestește Mihai Morar.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

04:39 – Ce a contat cel mai mult în viața academicianului Dănăilă
11:55 – Este Leon Dănăilă un om sărac?
13:20 – Știi cum își începeau oamenii de altădată cariera?
18:30 – Inovațiile medicului Dănăilă în medicina românească
22:42 – ÎNVAȚĂ cum ne menținem creierul tânăr
28:25 – E bine să postim? Cât și când?
32:43 – Mens sana in corpore sano!
42:41 – Creierul tău e sănătos? Află aici semnele!
44:03 – Secretul longevității: neuroplasticitatea
55:06 – Vinul, cafeaua, ciocolata. Bune sau rele?
1:01:16 – Sănătatea creierului este condiționată de...
1:01:52 – Afecțiunile pe care aparatura medicală nu le detectează
1:06:20 – Unde este sufletul?
1:09:14 – Superputerea pe care nu o înțelegem încă: gândul
1:10:29 – Este viața noastră doar o loterie genetică?
1:11:35 – Pe cine a salvat medicul Leon Dănăilă
1:13:47 – Putem amâna bolile degenerative?

EPISODUL COMPLET POATE FI URMĂRIT:

MIRACOLELE DOCTORULUI LEON DĂNĂILĂ. CELE 7 SECRETE ALE LONGEVITĂȚII CREIERULUI

ți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.

Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
28 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.