Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, mesaj emoționant la doi ani de la decesul mamei sale: Nu a încetat să mă binecuvânteze...

Ana Baniciu a postat un mesaj emoționat pe Instagram, la doi ani de la trecerea în neființă a celei care i-a dat viață.

Într-un moment delicat și emoționant, Ana Baniciu a transmis un mesaj profund pe rețelele de socializare, marcând doi ani de la trecerea mamei sale în lumea de dincolo. Cu tristețe în suflet, artistă a împărtășit gândurile și sentimentele sale în legătură cu absența fizică a mamei sale și impactul puternic pe care aceasta l-a avut asupra vieții sale.

Într-o postare emoționantă, Ana Baniciu a subliniat rolul esențial pe care mama sa l-a avut în viața sa, evidențiind că prezența acesteia continuă să o simtă în fiecare aspect al existenței sale. Fie că este vorba despre momentele frumoase sau dificile, mama sa a fost și este mereu alături de ea, oferindu-i îndrumare și susținere.

„Azi se împlinesc doi ani de când nu mai este mama fizic lângă mine! Ea este prezentă la fiecare pas și nu a încetat să mă binecuvânteze cu cele mai frumoase daruri… am avut o sarcină superbă, m-am simțit în siguranță, protejată și invincibilă în toate cele mai bine de 8 luni și sunt convinsă că tot parcursul acesta o să-și aibă punctul culminant cu experiența supremă, cea de a da naștere! Interesantă viața aceasta… acum doi ani, ochi în ochi și cu mâna ei strânsă în palma mea, o conduceam pe mama spre lumină iar acum mă pregătesc să dau naștere unui cadou primit de la ea… cel mai de preț!

Citește și:

Nu încetez să vă rog să vă respectați și iubiți părinții în fiecare secundă, fie ei fizic cu voi sau în partea cealaltă”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Mesajul său plin de sensibilitate a fost unul de îndemn către urmăritorii ei să-și respecte și să își iubească părinții în fiecare secundă.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.