Setari Cookie-uri

Descoperirea făcută de Laura Cosoi, în casa mamei sale: Era printre momentele ei preferate...

Laura Cosoi le-a povestit internauților ce a găsit în bibiloteca mamei sale. Ligia Cosoi a încetat din viață după ce a fost greu încercată de o boală nemiloasă.

Actrița Laura Cosoi trece printr-o perioadă deosebit de dificilă după pierderea mamei sale, dar a găsit forța să meargă acasă la locuința unde a crescut, chiar de ziua când ar fi trebuit să o sărbătorească pe cea care i-a dat viață. Însărcinată pentru a patra oară, Laura a avut parte de un moment deosebit de emoționant când a răsfoit cărțile din biblioteca mamei sale.

Pierderea mamei a fost cu siguranță un moment devastator pentru Laura Cosoi, dar actrița a ales să-și onoreze mama într-un mod special. În mijlocul cărților din biblioteca mamei sale, Laura a descoperit o fotografie care a reprezentat pentru ea un moment copleșitor.

Fotografia surprindea o zi specială petrecută la muzeul Antipa, alături de micuța Rita, în vârstă de un an. Laura a povestit tot pe platformele de socializare.

Citește și:

"Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, când ne gândeam că va fi o vizită relaxantă, dar ea a început să meargă și să descopere lumea. Eram deja epuizată spre final! Mama mi-a făcut poza și am găsit-o printre cărți. Era printre momentele ei preferate.", a scris actrița pe social media.

Cu toate că traversează o perioadă de doliu și tristețe, Laura Cosoi reușește să găsească și motive de bucurie în mijlocul suferinței. Vestea că va deveni mamă pentru a patra oară a adus o rază de lumină în viața sa. Pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a împărtășit cu fanii vestea că este însărcinată pentru a patra oară, postând o fotografie în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a transmis Laua Cosoi,

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.