Setari Cookie-uri

23 Septembrie, ziua în care se deschid cerurile. Miracolele pe care refuzăm să le vedem se întâmplă în fața ochilor noștri

Universul ne trimite o invitație clară pentru a ne deschide inimile și a vedea cine suntem cu adevărat. Această perioadă ne încurajează să renunțăm la tot ce a fost și să participăm pe deplin la viață, să trăim cu tot sufletul, fără niciun regret și fără frică. Este timpul să îmbrățișăm clipa de acum și să ne bucurăm de ceea ce este. 

Ziua de 23 septembrie este una magică în Cosmos și aduce cu ea nu unul, ci două evenimente extrem de importante: echinocțiul de toamnă, momentul în care noaptea și ziua sunt egale în orice loc de pe Pământ și începutul sezonului Balanță, o zodie ce ne îndeamnă să învățăm ce înseamnă echilibru, liniște și pace.

Universul ne trimite o invitație clară pentru a ne deschide inimile și a vedea cine suntem cu adevărat. Această perioadă ne încurajează să renunțăm la tot ce a fost și să participăm pe deplin la viață, să trăim cu tot sufletul, fără niciun regret și fără frică. Este timpul să îmbrățișăm clipa de acum și să ne bucurăm de ceea ce este.

Ce înseamnă echinocțiu de toamnă?

Echinocțiul este momentul în care ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ. Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc. Punctele de intersecție ale eclipticii cu ecuatorul se numesc "puncte echinoctiale".

Citește și:

Într-un an avem parte de două echinocții - unul în primăvară, când Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera sudică în cea nordică. Al doilea echinoctiu se întâmplă toamna, în jurul datei de 23 septembrie, când Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera nordică în cea sudică.

Din punct de vedere spiritual, acesta este un moment magic pentru noi toți. În următoarea perioadă vom avea oportunitatea de a ne consolida angajamentul de a fi fideli nouă înșine și de a face progrese în dezvoltarea noastră creativă. Trebuie să ne urmăm pasiunile cu mult curaj și încredere și să punem bazele pentru viziuni și idei noi.

Echinocțiul de toamnă ne invită să renunțăm la măști și să fim noi înșine

Cu toții am fost condiționați, într-o oarecare măsură, să ne îngropăm sentimentele și să ne ascundem natura sensibilă pentru a ne proteja. Universul ne invită să ne revendicăm dreptul de a fi vulnerabili, de a ne simți triști, de a ne simți răniți, de a ne simți confuzi și dea primi și exprimă spectrul complet al emoțiilor noastre fără nicio teamă.

Citește și:

23 Septembrie: Soarele intră în Balanță

Puterea Balanței ne influențează pe noi toți, de la mic la mare

Tot pe 23 septembrie trebuie să ne pregătim pentru un al doilea eveniment important: Soarele părăsește minunata Fecioară și intră în cea mai echilibrată zodie a horoscopului european, și anume Balanța.

Energia dintre Balanță și echinocțiul de toamnă prezintă o oportunitate ideală pentru creștere și transformare personală. Aceasta servește ca o reamintire puternică că integrarea nu este despre ștergerea contrastelor, ci mai degrabă despre îmbrățișarea lor într-un dans armonios.

Așa cum ziua și noaptea coexistă într-un ritm echilibrat, la fel și diferitele noastre calități și experiențe se pot îmbina pentru a crea o versiune mai completă și mai autentică a noastră.

Citește și:

Energia pe care ne-o aduce zodia Balanță se poate traduce în:

- integritate și adevăr;
- aliniere la puterea divină și credință în Univers;
- trezire spirituală și intuiție ridicată;
- înțelepciune, cunoaștere și introspecție.

Cosmosul ne aduce cu picioarele pe pământ, oferindu-ne o oportunitate de a ne elibera atașamentul față de fanteziile și iluziile care ne împiedică să creștem și să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră.

Suntem ajutați să ne dăm seama dacă suntem blocați în mentalitatea de victimă, prinși în cicluri de dependență sau ne așteptăm să vină cineva să ne salveze și să ne elibereze de ceea ce trăim. Această perioadă ne-ar putea inspiră să ne eliberăm de aceste gânduri neputincioase și să recunoaștem că putem alege să preluăm frâiele vieții noastre.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.