Setari Cookie-uri

Cât costă cursurile de actorie predate de Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli?

Ca director artistic la Școala de Teatru Qfeel, Vero Căliman continuă să inspire și să încurajeze tinerele talente, construind un viitor mai strălucitor pentru arta teatrală în rândul celor mici.

Veronica Căliman, cunoscută publicului larg drept „Fetița Zurli” din proiectul îndrăgit de mii de copii, Gașca Zurli, a anunțat recent că începe o nouă etapă în cariera sa artistică. După 10 ani de contribuție la Gașca Zurli, Vero a decis să își urmeze pasiunea pentru teatru și să își împărtășească experiența cu cei mici în calitate de director artistic la Școala de Teatru Qfeel.

Decizia de a părăsi Gașca Zurli nu a fost una ușoară pentru Veronica, însă într-o declarație emoționantă pe rețelele de socializare, ea a subliniat că simte că este momentul să înceapă o nouă aventură.

„Femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în piuneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot”, a transmis Vero Căliman pe rețelele de socializare.

Citește și:

Școala de Teatru Qfeel a anunțat cu entuziasm colaborarea cu Veronica Căliman, evidențiind bogata ei experiență în lucrul cu copiii și capacitatea sa de a crea un mediu de învățare captivant și distractiv. Vero Căliman, care a cunoscut aplauzele și zâmbetele copiilor în timpul spectacolelor Zurli, vine acum să ofere o nouă perspectivă în rolul de director artistic al programelor destinate copiilor.

Potrivit anunțului făcut de Școala de Teatru Qfeel pe rețelele de socializare și pe site-ul instituției, cursurile susținute de Veronica Căliman vor începe în curând, fiind programate două grupe distincte: una pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, care debutează pe 13 mai, și alta pentru cei cu vârste între 9 și 13 ani, care își vor începe cursurile pe 16 mai.

Citește și:

Părinții care își doresc ca micuții lor să beneficieze de îndrumarea și experiența unei actrițe apreciate precum Veronica Căliman vor plăti pentru întregul modul de 4 luni, format din 16 ședințe, suma de 2.000 de lei.

„Este o bucurie să mă alătur echipei Școlii de Teatru Qfeel și să contribui la dezvoltarea potențialului creativ al copiilor prin intermediul artei teatrale. Simt că este menirea mea să transmit mai departe din tot ce am acumulat până în prezent, iar conexiunea cu copiii nu o voi pierde niciodată. Le sunt alături în continuare!”, a declarat Vero Căliman, potrivit Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.