Setari Cookie-uri

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară: Miracolul vieții...

Laura Cosoi și-a anunțat fanii că este însărcinată, iar anul aceasta va deveni mămică pentru a patra oară.

Laura Cosoi a anunțat, pe data de 2 ianuarie 2024, că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. La cei 42 de ani, vedeta a făcut publică vestea printr-o fotografie emoționantă postată pe rețelele de socializare, în care se afla în costum de baie, lăsând la vedere cu mândrie burtica de gravidă.

"Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii," a transmis Laura Cosoi în mesajul său plin de fericire.

Vedeta a fost imediat asaltată de felicitări și urări de bine din partea fanilor și a colegilor din industrie. Printre aceștia, Jojo și Giulia Anghelescu au fost printre primii care i-au transmis felicitări călduroase: "Felicitări, Laura!!! Ce veste faină," a scris Jojo, iar Giulia a adăugat: " ce veste minunată! Vă îmbrățișăm!"

Citește și:

Laura Cosoi, căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015, este deja mama a trei fetițe adorabile: Vera, Rita și Lara. Cu toate acestea,dorința ei de a deveni mamă pentru a patra oară a fost făcută publică încă din iulie 2023, când, invitată în emisiunea Fresh by Unica, a dezvăluit dorința de a-și extinde familia.

"Eu cred că da (n.r.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult," a declarat Laura Cosoi, subliniind entuziasmul întregii familii pentru creșterea numărului de membri.

Desigur, Laura Cosoi nu este doar o mamă dedicată, ci și o actriță talentată și continuă să își dezvolte cariera în lumea teatrului și a filmului. Recent, vedeta a vorbit deschis și despre experiența sa de mamă, subliniind că, în ciuda provocărilor, nu a suferit de depresie postnatală.

Citește și:

„Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.