Setari Cookie-uri

One Woman Countless Emotions: The Heroes Chronicle - O Expoziție Fotografică ce Explorează Trăirea și Exprimarea Emoțiilor

Expoziția fotografică "One Woman Countless Emotions: The Heroes Chronicle", un proiect inovator conceput și creat de Mirela Munteanu și fotografiat de George Lucian Sipică explorează complexitatea emoțiilor feminine punând accentul pe importanța sănătății mentale. Proiectul este realizat sub umbrela campaniei @campnieroine, având ca temă centrală explorarea diversității și complexității emoțiilor trăite și exprimate de femei inspiraționale din diverse domenii și culturi.

Pozele imortalizat frumusețea și profunzimea fiecărei emoții surprinse în cadrele expoziției, care s-a desfășurat la Casa Staicovici. Acest proiect a fost posibil datorită eforturilor colective ale unor persoane remarcabile precum Cristina Ivanovici și colaborarea deosebită cu Asociația Femeilor Liberale din București.

Expoziția a avut onoarea de a prezenta publicului eroinele sale, femei extraordinare ce reprezintă o varietate de domenii profesionale și care, prin viața lor de zi cu zi, reușesc să inspire și să schimbe lumea din jurul lor.

Acestea sunt antreprenori, medici, avocați, terapeuți, tech strategy adviseri, activiști sociali, fondatoare ale umor comunități de femei, jurnalise, artiste, actrițe etc

Ele sunt Anca Elena Amariei, Bianca Taher, Cheherezada Okotaka Ebale, Felicia Macalet, Ioana Frîncu, Monica Macedonski, Marta Mattioli, Roxana Pistolea, Gabriela Gruia, Daria Niculcea și Teodora Akilo.

Citește și:

Unul dintre aspectele esențiale ale expoziției este accentul pus pe importanța sănătății mentale și pe consolidarea unor modele feminine autentice. Într-o societate în care modelele și reperele autentice par a fi tot mai rare, "One Woman Countless Emotions: The Heroes Chronicle" reprezintă o inițiativă a proiectuluo Eroine, ce aduce în prim-plan valorile și reușitele cu adevărat relevante.

În final, expoziția este o invitație către public să se bucure de prezent, să își îmbrățișeze emoțiile și să își spună povestea proprie, fără teamă și cu autenticitate.

Credite Fotograf Portrete: George Lucian Sipică

Credite fotografii Eveniment: Florin Oreviceanu

Urmariti-ne pe contul @campanieroine

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.