Setari Cookie-uri

Advertorial Andreea Antonescu a ales Prestige Orchestra pentru botezul micuței Victoria

Unul dintre cele mai așteptate momente ale lunii iunie, din punctul de vedere al evenimentelor mondene, este fără doar și poate, botezul micuței Victoria, fiica cea mică a Andreei Antonescu. Artista, simbol pentru muzica românească de 20 de ani încoace, a ales deja cine o să-i fie amfitrion și responsabil pentru buna dispoziție, din punct de vedere muzical, la botezul programat deja pentru finalul acestei luni.

Fin cunoscătoare a ceea ce înseamnă program artistic de bună calitate, Andreea Antonescu a ales ca pe scena amplasată la locația unde va avea loc petrecerea să urce Prestige Orchestra, singurul concept de ONE BAND SHOW din România.

„Știu că acolo unde cântați voi distracția este garantată 100%. Abia aștept!”, le-a transmis Andreea Antonescu, Iulianei și lui Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra.



La fel de încântați de această colaborarea sunt și artiștii care, așa cum obișnuiesc de fiecare dată, au început să pregătească amănunțit conceptul show-ului pe care îl vor pune în scenă la botezul micuței Victoria.

„Suntem în pregătiri pentru evenimentul pe care îl vom desfășura în colaborare cu Andreea Antonescu, la botezul micuței ei. Așa cum facem de fiecare dată, pregătim amănunțit programul, alegem piesele care să se potrivească perfect cu momentul ales, luăm totul în serios, așa cum facem de ani și ani de zile. Desigur că este o onoare ca un artist cu o asemenea experiență și care știe exact cum stau lucrurile în astfel de situație, a ales Prestige Orchestra pentru un eveniment atât de important din viața lui. Micuța Victoria este o dulceață de copil, îi dorim tot binele din lume și vom cânta cu tot dragul și cu toată energia bună pentru ca viața ei să fie un spectacol frumos, așa cum, desigur, îi va fi și botezul.”, a declarat Iuliana Ghinea, Prestige Orchestra.


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.