Setari Cookie-uri

Erika Isac e Tupeista din scena urbană

Erika Isac le spune bine v-am găsit tuturor masculilor din trap și le demonstrează că merită să stea pe aceeași scenă cu ei. Cu vorbele, flow-ul și atitudinea la ea, Erika își propune să îți dea orice preconcepție legată de femeile din muzica urbană peste cap, alături de piesa ,,Tupeista".

Versurile au fost scrise de Erika Isac, iar pentru muzică și producție artista a colaborat cu Paul Iorga, Mario Morar și Ștefan Ioniță.

,,For all my girlies, nu lăsați pe nimeni să vă spună ce puteți și ce nu puteți face. <<Tupeista>> e pentru cei care m-au susținut, dar și pentru cei care nu au crezut în proiectul meu urban. <<Am țipat un pic poate, dar n-ai văzut nici jumate>>. Mwah❤️. ne spune Erika Isac.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți", piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața", cu Marko Glass, sau ,,Sugar", cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online. De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex, EP-ul "11", care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. În 2023, Erika a lansat pentru soundtrack-ul oficial al filmului de succes ,,Haita de acțiune", piesa "Ferrari, alături de Berechet, și piesa ,,Vine Poliția". Artista a făcut senzație la Urbanist Sessions, unde a prezentat în avanpremieră piesa "Tap Tap", care a avut mare succes ulterior și pe platformele de socializare. Mai mult decât atât, ultimul său single, ,,Femei", are mai mult de 1,5M de vizualizări pe YouTube, iar recent a colaborat cu Badd G și RUL pentru piesa ,,Durag" și a lansat piesa "Who Is This" pe canalul Beach, Please!

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.