Setari Cookie-uri

„No more bad hair days!” Spune adio zilelor în care părul tău arată nefericit cu Ultimate Repair de la la Wella Professionals

Te poți bucura zile întregi de cel mai frumos păr, cel mai elastic și mai strălucitor și dintr-o dată, ceva îi dăunează și îl fac imposibil de manevrat. O zi proastă pentru părul tău poate însemna mai multe lucruri: dacă este drept, în acea zi nefericită poate fi tern, nu strălucește și arată lipsit de volum, sau, atunci când se electrizează și se încrețește mai mult decât de obicei.

Dar, cu produsele și serviciile potrivite te poți asigura că zilele nereușite aparțin trecutului, pentru că noile formule revoluționare fac podoaba capilară mai ușor de manevrat.

3 produse esențiale pentru o zi perfectă

Poate ai auzit, specialiștii în domeniu și beauty editorii tânjesc deja după Ultimate Repair, noua gamă de produse pentru îngrijire de la Wella Professionals, care duce strălucirea și hidratarea părului la un alt nivel. Ritualul în 3 pași, inspirat din îngrijirea pielii, te invită să îți îngrijești părul la fel cum îți îngrijești pielea, cu ajutorul unei tehnologii bazate pe texturi prețioase, care fac din părul tău o reală bucurie. Această gamă formează un scut de protecție prin combinarea AHA pentru a reface legăturile interioare și Omega-9, pentru a reumple părul deteriorat pe interior. Prin repararea firelor din interior spre exterior, gama Ultimate Repair oferă un boost spectaculos de îngrijire care nu doar se vede, dar se și simte. Iată care sunt produsele pe care trebuie să le adaugi rutinei tale de îngrijire:

Citește și:

Șamponul Ultimate Repair

Cu ajutorul spumei bogate, acest șampon îndepărtează murdăria, impuritățile, poluarea și metalele pentru a oferi echilibru șuvițelor de păr. De asemenea, el dă un impuls procesului de reconstrucție, făcându-l produsul ideal pentru părul uscat. Masează-l pe părul umed, clătește și repetă procedeul, dacă simți că este nevoie.

Conditionerul Ultimate Repair

După ce îndepărtezi excesul de apă, tratează lungimea părului de la mijloc până la vârfuri cu acest conditioner. Formula cremoasă întărește din interior, fără să încarce, lăsând părul moale la atingere, curat și proaspăt. Părul fin sau cel mai puțin degradat are nevoie de numai 30 de secunde pentru a absoarbe toate bunătățile de hidratare, în timp ce acela bogat și firul gros sau cel mai mult deteriorat, poate fi lăsat să absoarbă mixul de AHA și Omega-9 până la 3 minute.”, explică Mihai Badin, stilist Wella Professionals.

Citește și:

Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

Este produsul care schimbă jocul. Ideal pentru toate tipurile de păr, el transformă podoaba capilară în doar 90 de secunde. Spray-ul mătăsos îți oferă un păr de 12 ori mai fin, cu 99% mai puține șanse de deteriorare și o strălucire legendară ce rezistă până la 4 spălări, în timp ce descurcă cel mai încurcat păr și îl pregătește pentru look-ul perfect. Aceasta este o formula intensă, care datorită faptului că este sub formă lichidă pătrunde în firul de păr extrem de repede. Se aplică pe pletele proaspăt spălate, după ce se îndepărtează tot surplusul de apă cu ajutorul prosopului, apoi se așteaptă cele 90 de secunde, fără să îl atingi, dacă vrei să obții efectul dorit. La final poți să uiți de zilele în care părul tău nu arată bine.

Citește și:

De asemenea, există și alte trucuri pe care să le încerci în zilele în care podoaba ta capilară nu este în cea mai bună formă.

Ultimate Repair creează baza perfectă pentru o zi reușită pentru păr, după ce îl speli. Poți spori efectele ritualului prin adăugarea acestor trucuri ușor de urmat în rutina zilnică:

Pentru zilele în care părul tău încăpățânat se încrețește, clătește-l cu apă rece

Dacă tinde să se electrizeze, clătește părul după ce ai aplicat Conditionerul Ultimate Repair cu apă călduță la început, apoi cu apă rece, ca să ajuți cuticula să se închidă. Acest mic truc ajută firul de păr să fie mai fin și mai strălucitor după ce se usucă.

Folosește o față de pernă din mătase

Un alt mod grozav prin care poți preveni electrizarea este cu ajutorul unei fețe de pernă din mătase, deoarece materialul este alunecos și mai blând cu firele de păr decât bumbacul, care poate aspri cuticulele. O altă idee bună ar fi să renunți la elasticele care deseori rup părul, ideal ar fi să îl lași mai des liber pe spate.

Citește și:

Îmblânzește firele rebele cu fixativ

Înainte să ieși pe ușă pulverizează pe o perie de dinți EIMI Stay Firm apoi piaptănă încet firele neascultătoare. Dacă ești pe fugă și nu ai timp de micile detalii, poți face același lucru și cu peria de păr, cu ajutorul căreia să îți netezești lungimile după ce ai aplicat fixativul.

Aplică un produs care să dea amploare

Poți da amploare podoabei tale capilare cu ajutorul INVIGO Volume Boost Uplifting Hair Mist, ideal de folosit împreună cu Miracle Hair Rescue. Acest produs oferă volum atunci când îl aplici pe părul curat, proaspăt spălat și zvântat. Ulterior, părul se usucă prin periere cu ajutorul unei perii rotunde, ridicând șuvițele de la rădăcină.”, punctează stilistul.

Citește și:

Folosește un șampon uscat sau un spray pentru textură

Dacă nu este ziua în care ar trebui să îți speli părul și ai nevoie rapidă de volum, sfatul este să folosești EIMI Dry Me sau EIMI Sugar Lift, ca să adaugi structură firelor subțiri. Aplică spray-ul de la rădăcină spre vârfuri pentru mai mult volum înaintea stilizării.

Oferă buclelor un plus de volum și elasticitate

Buclele arată cel mai bine când sunt definite și elastice. Așadar, în zilele în care au nevoie de puțin ajutor, adaugă balsamul Curlixir în rutina ta de îngrijire. Pulverizează-l pe părul zvântat sau uscat pentru mai multă definire, apoi usucă-l ușor cu difuzorul de la rădăcină.

Atunci când culoarea părului tău este ternă și estompată aplică o mască de îngrijire cu pigment colorant

Citește și:

E mai simplu decât crezi să reîmprospătezi părul vopsit. De fapt, poți remedia chiar și nuanțele de portocaliu și părul tern chiar de acasă cu masca din gama Color Fresh, un produs ideal de folosit între programările din salon. Aplică masca pe părul curat și zvântat și folosește un pieptene pentru omogenizare. Clătește după 10 minute pentru împrospătare și o culoare radiantă.

Spală blondul estompat cu Wella Purple Shampoo

Un alt mod de a ține departe degradarea nuanței este prin folosirea unui șampon cu pigment violet. Perfect pentru a oferi luminozitate părului blond, acesta contracarează nuanțele portocalii, le estompează și limpezește culoarea. Prin urmare, în zilele în care blondul tău pare să aibă o nuanță mai caldă decât ți-ai dori, șamponează-l cu INVIGO Blonde Recharge Cool Blonde Color Refreshing Shampoo. Lasă-l pe păr pentru 3 minute pentru o nuanțare uniformă, apoi clătește-l bine înainte aplicării conditionerului favorit”, recomandă stilistul Wella Professionals.

Încheie rutina de stilizare cu un spray de strălucire

Ultimate Repair Miracle Hair Rescue este un booster minunat de strălucire cu efect hrănitor, ce durează până la patru spălări. Dacă vrei și mai mult luciu și strălucire, adaugă EIMI Glam Mist, un produs de strălucire care transformă instant părul uscat când este pulverizat pe toată lungimea părului. Bonus, oferă pletelor tale și protecție împotriva umidității și razelor UV.

Acum știi cum să întorci din drum o zi nereușită pentru părul tău. Te îndemnăm să folosești toate aceste trucuri pentru a ține sub control electrizarea, părul tern și culoarea părului vopsit.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.