Setari Cookie-uri

DJ SAVA, Iuliana Beregoi și SHIFT sunt cei trei artiști ce aduc în playlisturi Gașca 23

Dacă și tu ai fredonat măcar o dată versurile, cu siguranță vara aceasta nu va lipsi din playlistul tău „Gașca 23", un remake al celebrului hit „Gașca mea", ce promite să devină imnul acestei veri și poartă semnătura producătorului și artistului DJ SAVA, vocea captivantă a Iulianei Beregoi și versurile fresh în stilul caracteristic lui SHIFT. 

DJ SAVA a făcut înconjurul lumii cu muzica sa de-a lungul timpului care a adunat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit publicul cu hituri internaționale precum „Love in Dubai", „Aroma", „I Like The Trumpet", „I Loved You" și „Tenerife", care au avut mult succes în țări precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria și altele. Până în prezent, DJ-ul a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. Printre cele mai recente piese ale sale se regăsesc „Playa Paraiso", „No More Lies", „Shisha", „Casablanca" și „Cover My Body In Gold", precum și „Jamaica" cu Connect-R, „Maria" și „Oye Como Va?" (alături de RUBY), „Dalida" (alături de BIBI), „Money Maker", „Can't Stop This Feeling" (cu Jose M Duro și Arturo Grao) și „No Lie" (alături de Adrian Sasu).

Iuliana Beregoi a reușit să strângă în jurul său o comunitate impresionantă. Printre cele mai ascultate piese ale sale se numără „Vina mea", care a reușit să strângă peste 43 milioane de vizualizări pe YouTube, dar și „Cum sună liniștea" și „Ne iubim".

Compozitor și producător de succes, SHIFT și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, odată cu lansarea single-ului „Sus pe toc" (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlisturile de specialitate. Au urmat hituri precum „Piele albă, piele neagră" (feat. Connect-R), „Până în rai" (feat. Lora), „Liniștea", „Nu mă întorc", „După ani și ani" (feat. Vizi Imre), „Lejer", „Rupem boxele" (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie" (feat. Andra), „Norocos" (feat. What's UP & Connect-R) și „Urcă și coboară" (feat. RUBY). Anul trecut, artistul a lansat „Fragil", al treilea album din carieră.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.