Setari Cookie-uri

Prima iubire reală a Andreei Bostănică - senzația internetului lansează o nouă piesă: N-o să te

Melancolică, senzuală, cu acea privire care fură inima oricui, așa o înfățișează videoclipul piesei ,,N-o să te" pe Andreea Bostănică.

Andreea Bostănică e genul de apariție care întoarce orice privire, iar asta se vede și în numerele pe care le strânge pe platformele de socializare. Acum, artista se întoarce la prima ei iubire reală, muzica, și lansează ,,N-o să te", o piesă care vorbește despre experiența unei prime iubiri adânci, cea care îți lasă sufletul bucăți și te face să cânți despre asta.

Versurile piesei au fost scrise de Florian Rus, cei doi chiar având ocazia să cânte împreună piesa, în variantă acustică. Muzica de Florian Rus și Paul Iorga și producția de Paul Iorga.

Melancolică, senzuală, cu acea privire care fură inima oricui, așa o înfățișează videoclipul piesei ,,N-o să te" pe Andreea Bostănică. Acesta a fost regizat de Quba, cu DOP David Mogan, edit & color de Quba și producție de LOOPS PRODUCTION, filmat la ROOM12.

Citește și:

,,Am dat ce e mai bun în piesa asta, sper să vă placă mult. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mulțumesc Florian Rus și Paul Iorga pentru piesă." ne spune Andreea Bostănică.

Născută la Chișinău, Andreea Bostănică studiază muzica din copilărie, de la vârsta de 5 ani. Orele de pian, vioară și canto și-au pus amprenta asupra ei și au făcut-o să îți dorească o carieră de succes. La doar 19 ani, Andreea este una dintre cele mai pregnante prezențe de pe internet, cu 5,4M de urmăritori pe TikTok, 1M pe Instagram și aproape 1M pe YouTube și este pregătită să cucerească scena muzicală românească.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.