Setari Cookie-uri

BEAR 2 - Cel mai puternic dispozitiv cu microcurent creat vreodată

În urmă cu trei ani, FOREO, lider mondial în domeniul beauty-tech, a revoluționat complet dispozitivele cu microcurent odată cu lansarea gamei BEAR.

CP

Brandul continuă să schimbe industria prin lansarea celui mai puternic dispozitiv cu microcurent din lume - BEAR 2, singurul din lume care are integrat patru microcurenți diferiți.

BEAR 2 este o alternativă sigură, nedureroasă și neinvazivă a liftingului facial și a botoxului. S-a dovedit clinic că îmbunătățește semnificativ ridurile profunde, liniile fine, fermitatea și elasticitatea pielii în doar 1 săptămână de utilizare, fără complicații potențiale implicate în procedurile cosmetice invazive.

FOREO se angajează să ofere rezultate anti-aging de lungă durată, fără a fi necesar un timp de recuperare. Cu tehnologii unice brevetate care ajută la stimularea proceselor naturale ale corpului, BEAR 2 prezintă patru tipuri revoluționare de microcurent: Advanced Microcurrent, Lifting Microcurrent, Tapping Microcurrent și Sculpting Microcurrent - fiecare având o serie specifică de beneficii. În plus, dispozitivul FOREO (spre deosebire de orice alt produs cu microcurent) are inclus masajul T-Sonic și sistemul anti-șoc, având o durată de până la 300 de minute de utilizare la încărcare completă, fiind totodată 100% rezistent la apă.

Citește și:

Microcurentul are niște beneficii pe care tratamentele de îngrijire tradițională nu le includ, și anume, îngrijirea mușchilor feței. ATP-ul este o moleculă care servește drept energie celulară a corpului nostru, scade pe măsură ce îmbătrânim, rezultând o energie celulară redusă. Celulele pot deveni astfel mai puțin capabile să repare daunele, să mențină o funcție optimă și să se apere împotriva factorilor de stres. S-a demonstrat că microcurentul crește concentrația de ATP în celule cu până la 400% - încurajând producția de proteine structurale esențiale, cum ar fi colagenul și elastina, pentru a combate semnele îmbătrânirii.

BEAR 2 folosește tehnologia cu microcurent pentru a tonifia cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Dispozitivul stimulează mușchii și lasă pielea mai fină și mai fermă.

Citește și:

Sferele metalice ale dispozitivul intră în contact cu pielea, iar nivelul microcurentului crește treptat pentru a evita șocurile puternice asupra pielii. Rezistența tenului variază în funcție de cât de uscată sau hidratată este pielea, astfel încât rezistența poate varia de la sezon la sezon, de la o zi la alta sau de la piele la piele. Microcurentul emite un voltaj scăzut de curenți electrici care oglindesc curenții propriului corp la nivel celular pentru a ajuta la rafinarea și conturarea pielii, oferind un „lifting natural”.

Odată cu apariția BEAR 2, FOREO aduce un upgrade rutinei suedeze de lifiting facial. Beneficiile dispozitivului sunt astfel combinate cu serul SUPERCHARGED 2.0, dezvoltat special pentru utilizarea în tandem cu dispozitivele cu microcurent de la FOREO. Este dovedit clinic că această combinație crește semnificativ producția de colagen de tip 1.

Citește și:

Dacă îți dorești să ai parte de un tratament facial cu beneficii garantate, nu ezita să vizitezi notino.ro sau foreo.com și să descoperi întreaga gamă BEAR 2.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.