Setari Cookie-uri

Rutina suedeză de lifting facial de la FOREO îți va schimba complet aspectul tenului

Nu există nicio îndoială că serurile pentru față sunt cel mai bine păstrat secret în industria de beauty. Dar este oare suficient să le aplici zilnic pentru a avea rezultate imediate? Sau mai există pași pe care trebui să îi urmezi pentru ca produsul să fie împins în straturile mai adânci ale pielii, unde funcționează cel mai bine? FOREO crede că atunci când cele mai moderne tehnologii sunt combinate cu produsele de îngrijire, rezultatele sunt garantate. De aceea, rutina suedeză de lifting facial este unică pe piață.

Beneficiile utilizării serurilor sunt cunoscute de toată lumea – acestea oferă o hidratare intensă, cresc producția de colagen, protejează tenul de radicalii liberi și nu numai. Cu toate acestea, 87% dintre femei nu cunosc sau confundă efectele produselor de îngrijire.

Astfel, FOREO - lider în domeniul beauty-tech, a simplificat procesul de îngrijire a pielii pentru noi. Brandul a dezvoltat o serie de rutine, printre care și rutina suedeză de lifting facial, compusă din BEAR 2 și serul FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0.

FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 este un ser formulat cu glicerină și electroliți, ce permite microcurentului să ofere rezultate optime. Acesta are la bază 91% ingrediente de origine naturală, este lipsit de aditivi, crește semnificativ producția de colagen de tip 1, ajută la fermitatea pielii și la reducerea aspectului liniilor fine. De asemenea, s-a dovedit clinic că acesta crește nivelul de hidratare al pielii cu 55% la 4 ore după aplicare.

Citește și:

Serul a fost îmbunătățit prin adăugarea unui complex inovator de electroliți care permite transferul mai eficient al microcurentului provenit de la dispozitivele FOREO. SUPERCHARGED Serum 2.0 funcționează la perfecțiune în tandem cu noua colecție BEAR 2: BEAR 2, BEAR 2 eyes & lips, BEAR 2 go, dar și cu emblematicele dispozitive LUNA 4 și LUNA 4 plus – fiecare având beneficii clinice remarcabile. Un studiu recent a demonstrat că dispozitivele BEAR 2 diminuează aspectul liniilor fine și ridurilor, oferă fermitate și elasticitate, totul în doar 7 zile. În plus, tratamentul cu microcurent promovează regenerarea celulară, fiind non-invaziv.

Prezența FOREO în industria beauty-tech a fost și este în continuare un succes imens, iar al 10-lea an de existență al brandului este celebrat prin lansarea unor colecții uimitoare, compuse din dispozitive și produse cu un impact pozitiv asupra tenului.

Citește și:

Rutinele suedeze de frumusețe de la FOREO sunt renumite pentru efectele imediate pe care le au. Brandul le-a creat pentru a oferi fiecărei persoane o rutină zilnică impecabilă, care transformă complet procesul de îngrijire a pielii.

Dacă îți dorești să descoperi întreaga gamă de dispozitive FOREO și beneficiile acestora, vizitează notino.ro și foreo.com.

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.