Setari Cookie-uri

De acest Black Friday, FOREO oferă reduceri de până la 50% la cele mai iubite dispozitive

Până pe 29 Noiembrie te bucuri de reduceri de Black Friday la cele mai eficiente gadgeturi de îngrijire FOREO.

FOREO, liderul mondial în domeniul beauty-tech, a decis să facă memorabil acest Black Friday. Clienții se pot aștepta la o experiență de cumpărături excepțională, deoarece FOREO oferă reduceri irezistibile la colecțiile sale de dispozitive iubite de celebrități și la produsele nou lansate. O gamă largă de oferte FOREO are reduceri de până la 50%, în timp ce la întreaga gamă de produse pentru îngrijirea pielii se aplică o reducere de 25%. Aceasta este oportunitatea pentru tine să obții produsul de care ai nevoie în rutina ta de îngrijire a pielii, să cumperi un cadou perfect pentru sărbătorile ce vin sau să-ți reînnoiești stocul de produse pentru îngrijirea pielii FOREO și FAQ.

Istoria Black Friday este extrem de interesantă, deoarece acest eveniment are multe semnificații diferite atașate. În trecut, Black Friday era cunoscut pentru oferirea de oferte timp de 24 de ore pentru cumpărătorii din SUA. Dar acum, acest eveniment de cumpărături s-a transformat într-un sezon promoțional pe o lună întreagă în magazine și online, la nivel global.

Citește și:

Vorbind de celebrități, FOREO este mândru să enumere câțiva fani ai brandului: Victoria Beckham, Gemma Chan, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Cindy Crawford și Venus Williams.

Mai jos găsești listă a ofertelor fabuloase disponibile:

LUNA3 – reducere 50%

Este demonstrat clinic că LUNA 3 îndepărtează 99.5% din murdărie, sebum, machiaj, fiind mai eficient decât spălatul feței cu mâinile. Perii de silicon exfoliază blând celulele moarte, fără să zgârie pielea. Pulsațiile sale dilatează temporar porii pentru a curăța tenul în profunzime, astfel reducând șansele de acnee și lăsând tenul proaspăt și curat. Folosind mișcări de masaj, pulsațiile de joasă frecvență relaxează mușchii faciali și atenuează ridurile fine. Venus Williams consideră exfolierea absolut necesară, pentru că revitalizează tenul, iar FOREO e alegerea sa.

Citește și:

UFO 2 – reducere 50%

UFO 2 îți oferă un tratament de hidratare în profunzime, ca o sesiune de terapie profesională în doar 2 minute. Este demonstrat clinic că acest aparat crește nivelul de hidratare al tenului cu 126% cu un efect prelungit de până la 6 ore. În doar 7 zile, este dovedit că reduce ridurile. Poți folosi aparatul împreună cu măștile active UFO 2 sau măștile sheet FOREO, pe care le poți găsi cu o reducere de 25% în această perioadă. În aplicația FOREO găsești rutine de tratament dedicate. Alege ce mască se potrivește nevoilor tenului tău. Victoria Beckham a demonstrat la London Fashion Week care e rutina sa de îngrijire, folosind UFO.

BEAR - reducere 40%

BEAR este primul dispozitiv medical cu microcurent și sistem anti-șoc aprobat de FDA din lume. Acesta îmbunătățește vizibil semnele de îmbătrânire și antrenează cei 69 de mușchi ai feței și gătului. Folosind microcurent și pulsații T-Sonic, dispozitivul oferă un contur al feței superb și reduce semnele de îmbătrânire. Este dovedit clinic că diminuează aspectul ridurilor și al liniilor fine și oferă fermitate și elasticitate pielii în doar 1 săptămână de utilizare.

Citește și:

ISSA - reducere 50%

Prima periuță de dinți sonică din silicon este cel mai mare avans tehnologic în igiena orală. ISSA este 100% rezistentă la apă, realizată din silicon medical și curăță cu 30% mai mult decât o periuță manuală. Spre deosebire de celelalte periuțe sonice, se folosește cu mișcări manuale, cu efecte de perie electrică. Alege ce frecvență de periere ți se potrivește, dintre cele 16 setări.

În afară de aceste produse vedetă, bucură-te și de alte reduceri fantastice. BEAR 2, cel mai puternic dispozitiv de tonifiere, este disponibil la pachet cu 2 SUPERCHARGED Serum2.0 cu o reducere de 30%. BEAR mini și UFO mini 2 sunt disponibile cu un discount de 40%. LUNA 4, cea mai nouă generație a clasicului LUNA are 35% discount, iar aparatul de epilare facială PEACH 2 are reducere de 20%.

Citește și:

In completare, măștile, serurile și toate celelalte produse complementare de îngrijire FOREO au reducere de 25%.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.