Setari Cookie-uri

The Body Shop lansează două noi game de îngrijire corporală potrivite pentru atmosfera festivă

The Body Shop a elaborat o serie de colecții dedicate sezonului festiv 2023, printre care se regăsesc și 2 game în ediție limitată, Cherries & Cheer și Pears & Share.

Aceste colecții sunt inspirate de faptul că cireșele și perele sunt folosite în nenumărate rețete dedicate perioadelor de Sărbătoare – astfel, acestea devin elemente centrale în gamele The Body Shop. Fiecare produs are arome dulci și fructate, care te invită la răsfăț.

Cherries & Cheer

Un miros delicat și fructat de cireșe acaparează atmosfera, iar totul devine o poveste. Notele de cireșe, lapte de migdale dulci și bujor se reunesc pentru a crea un amestec delicios, care este perfect balansat cu notele de vanilie și mosc.

În colecția Cherries & Cheer au fost introduse două produse noi: uleiul de corp Nourishing Body & Massage Oil și spray-ul Body & Space Mist.

Pears & Share

Perele sunt un laitmotiv în colecțiile festive The Body Shop. Combinația de la baza gamei Pears & Share îndeamnă la o lume unde confortul este la ordinea zilei. Parfumul revigorant al produselor inspiră atmosfera perfectă a iernii, cu un amestec vibrant de arome de pere și accente de fructe de pădure, bujor și sorbet de căpșuni. Notele de mosc și boabe de tonka oferă o căldură senzuală și subtilă întregii game.

Citește și:

Gama Pears & Share cuprinde 7 produse, printre care emblematicele Body Butter și Body Yogurt.

Cele două game The Body Shop îți oferă oportunitatea să faci o schimbare pozitivă în perioada Sărbătorilor. Toate produsele sunt bazate pe ingrediente provenite din comerțul echitabil comunitar, susținând astfel prețurile corecte și acces la diferite piețe. Mai mult de atât, ambele game sunt certificate vegan.

Aceste produse sunt disponibile atât în magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni și ParkLake, cât și online pe www.thebodyshop.ro.

Despre The Body Shop:

Fondat în 1976 în Brighton, Anglia, de Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusețe, certificat B Corp. The Body Shop caută să facă o diferență pozitivă în lume, oferind produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, îngrijire a părului și machiaj de înaltă calitate, inspirate de natură, produse în mod etic și durabil. După ce a fost pionier în filozofia conform căreia afacerile pot fi o forță pozitivă, acest etos este în continuare forța motrică a brandului. The Body Shop operează aproximativ 2.500 de locații de vânzare în peste 80 de țări. The Body Shop face parte din Natura & Co Holding.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.