Setari Cookie-uri

Avon lansează Make-up+Care, gama care îngrijește, uniformizează și protejează tenul

Avon a lansat, odată cu noul ruj Hydramatic Shine, gama Make-up+Care, o colecție inovatoare care redefinește frumusețea și merge dincolo de machiajul tradițional.

Concepute cu ingrediente active pentru îngrijirea pielii, produsele din gama îmbunătățesc aspectul pielii și o hidratează, chiar și după demachiere, deoarece ajută la tratarea și protejarea acesteia.

Hydramatic Shine Lipstick

NOUL ruj Hydramatic Shine de la Avon este cel mai recent ruj lansat în cadrul gamei Hydramatic Lipstick. Rujul oferă o strălucire luxoasă, ca o oglindă, cu nuanțe intense și cu un nucleu de acid hialuronic pentru hidratarea buzelor.

Având în formulă glicerină și acid hialuronic, nucleul rujului netezește buzele și reduce aspectul liniilor fine. În același timp, stratul exterior oferă o culoare intensă, ceea ce face ca rujul Hydramatic Shine, cu SPF 20, să fie la fel de hidratant pe cât este de vibrant și îndrăzneț. Rujul este disponibil în 15 nuanțe.

Citește și:

Hydramatic Matte Lipstick

Lansat în 2023, Hydramatic Matte Lipstick este primul ruj mat din lume cu un nucleu de acid hialuronic, care ajută la hidratarea buzelor.

Rujurile Hydramatic Matte oferă aceleași beneficii de îngrijire, având SPF 10, dar cu un finisaj mat catifelat și intens. Anul acesta au fost adăugate trei noi nuanțe: Magenta, Berry și Honey.

Serum foundation 3 în 1

Fondul de ten 3 în 1 Serum Foundation oferă o acoperire ușor de construit, ușoară până la medie, care rezistă ore întregi și oferă un aspect luminos tenului.

Este formulat cu 82% ingrediente care îngrijesc pielea, ajutând la obținerea unei ten cu aspect mai sănătos, hidratat și protejat. Nu numai că stimulează instantaneu hidratarea pielii cu 200%, dar o menține hidratată până la 72 de ore și după îndepărtare. În plus, are SPF 30 și este testat dermatologic și clinic, non-comedogenic, fiind potrivit pentru pielea sensibilă.

Citește și:

#SPEAK OUT împotriva violenței & AJUTĂ FEMEILE VULNERABILE să strălucească

Odată cu lansarea Hydramatic Shine Lipstick, în luna martie, cu ocazia Zilei Internaționale A Femeii, Avon sprijină o cauză care impactează 1 din 3 femei la nivel global și anume violența de gen.

Campania își propune să atragă atenția asupra acestei probleme și să încurajeze implicarea comunității în combaterea ei. Cum pot face asta: 100% din profitul obținut din vânzarea setului format din rujul Hydramatic Shine în nuanța Burgundy și geanta pentru cosmetice susține campania împotriva violenței asupra femeii. Setul este disponibil în broșura lunii martie.

Preț ruj Hydramatic Shine: 35,99 lei

Preț ruj Hydramatic Matte: 35,99 lei

Fond de ten tip ser 3 în 1: 46,99 lei

Citește și:

Preț set #SpeakOut: 59,99 lei

Produsele sunt disponibile pe site-ul avon.ro

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.