Setari Cookie-uri

Exprimă-ți frumusețea! Celebrează World Hair Day cu OGX® și descoperă pașii de urmat pentru a avea un păr strălucitor

Luna aceasta am sărbătorit World Hair Day și, deoarece momentul (aproape) coincide cu sosirea primăverii, marcăm și apariția unui nou anotimp, nu doar în natură, ci și în rutinele noastre de îngrijire. Schimbarea anotimpului aduce o serie de transformări pentru părul nostru și este esențial să ne adaptăm obiceiurile de îngrijire pentru a-l menține sănătos și strălucitor.

  1. Hidratare intensă

Odată cu creșterea temperaturilor și expunerea la soare, părul nostru tinde să se deshidrateze. Gama OGX® Argan Oil of Morocco este special creată pentru a rezolva aceste probleme. Cu ingrediente care hidratează profund, produsele combat electrizarea și oferă strălucire, ajutând părul să se adapteze provocărilor sezoniere, pentru un păr sănătos și strălucitor pe tot parcursul primăverii.

  1. SPF pentru păr

Așa cum ne protejăm pielea de soare, trebuie să ne protejăm și părul de efectele nocive ale razelor UV. Cu o formulă îmbogățită cu nutrienți, gama OGX® Argan Oil of Morocco nu numai că hrănește și revitalizează părul, ci îți învăluie simțurile într-un parfum rafinat, care ne transportă în peisajele vibrante și exotice ale Marocului.

Citește și:
  1. Tunsoare de primăvară

Primăvara este momentul perfect pentru o schimbare de look. Alegerea unei noi tunsori nu numai că îndepărtează vârfurile deteriorate de vremea rece, dar oferă și un aspect proaspăt și ușor de întreținut în noul sezon.

  1. E timpul pentru o nouă rutină de curățare!

Adaptarea rutinei noastre de spălare la noile condiții meteo este esențială. Părul nostru poate avea nevoie de spălari mai frecvente din cauza transpirației crescute, de exemplu. Alegerea produselor potrivite tipului de păr − în acest caz, șamponul (40,95 lei), balsamul (40,95 lei) și masca (46,95 lei) OGX® cu ulei de argan marocan, asigură o curățare eficientă a părului, fără a-l usca.

  1. Coafuri lejere

Alegerea unor coafuri lejere permite scalpului să respire și previne acumularea de căldură. După luni de zile în care ai purtat pălării sau căciuli, e plăcut să optezi pentru o variantă diferită și mai fresh. Pentru fixare, poți folosi uleiul pentru păr (46,95 lei) OGX® de argan marocan care va fi cel mai bun aliat al tău în aceste luni.

Citește și:

Concepută special pentru revitalizarea părului, gama de produse OGX® Argan Oil of Morocco este opțiunea perfectă pentru menținerea părului mătăsos, strălucitor și bine coafat în cel mai colorat sezon al anului.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.