Setari Cookie-uri

Andreea Raicu, mesaj sincer despre realitatea din spatele familiilor fericite de pe social media: În casele lor curg lacrimile

Într-o postare sinceră, Andreea Raicu subliniază importanța conexiunilor autentice și a momentelor trăite conștient, exprimându-și dorința de a se elibera de presiunea și zgomotul de pe social media.

Andreea Raicu, cunoscută prezentatoare TV și influencer, a transmis recent un mesaj profund pe contul său de Instagram, în care vorbește despre discrepanța dintre viața pe rețelele de socializare și realitatea din spatele acestor imagini aparent perfecte. La vârsta de 46 de ani, vedeta își exprimă dorința de a trăi în realitate, ancorată în momente autentice și conexiuni reale, fără a fi influențată de aparențele virtuale.

Într-o postare sinceră, Andreea Raicu dezvăluie că a simțit nevoia de a se îndepărta temporar de mediul online pentru a redescoperi frumusețea prezentului și a conexiunilor autentice. Mesajul ei este un apel la autenticitate și la încetinirea ritmului vieții digitale, care deseori ne poate aliena de realitatea din jurul nostru. Andreea Raicu își exprimă preocuparea față de avalanșa de informații inutile și de presiunea de a se conforma trendurilor impuse de social media. Ea își dorește să își protejeze liniștea interioară și să valorifice timpul petrecut alături de oamenii importanți din viața sa.

Citește și:

„Simt această competiție cu cine postează mai mult și mai extraordinar, cu totul și cu totul special și exclusivist… familiile perfecte care în poze își strigă fericirea, iar în casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale… sfaturile despre cum să-ți trăiești viața, venite de la fete de 20 de ani care evident nu au o experiență care să le recomande… pozele pline de filtre, care fac ca cele mai multe fete și femei să arate la fel. Plus milioanele de story-uri despre orice. Există oameni pe care îi admir și îi urmăresc cu drag, dar zgomotul a devenit atât de mare încât de multe ori am senzația că te pierzi când spui ceva relevant. Simt să-mi protejez liniștea, care este foarte prețioasă pentru mine.Într-o lume în care avem senzația că social media ne ajută să stăm conectați, adevărul este că nu face decât să ne deconecteze de la noi înșine, de la oamenii cu adevărat importanți, oameni cu care nu suntem prezenți pentru că suntem mereu cu ochii în telefon.

Citește și:

Sănătatea noastră mintală este foarte mult influențată de calitatea relațiilor pe care le avem și de cât de prezenți putem să fim. Eu îmi doresc să simt liniștea, bucuria și viața alături de oameni cu care pot fi cu adevărat conectată. E unul dintre cadourile pe care India mi le-a dat și intenționez să nu renunț la el.”, a scris fosta prezentatoare tv pe social media.

Mesajul Andreei Raicu a stârnit reacții pozitive din partea comunității online, iar Virgil Ianțu i-a susținut argumentele, evidențiind efectele negative ale excesului de expunere la mediul virtual.

„De mult timp spun și eu ca e un spațiu care te îndepărtează de viața reală, te ține captiv intr-o lume inexistentă de fapt, și îți fură timpul cu adevărat important pentru suflet”., a spus acesta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.