Setari Cookie-uri

Colecția SISTERHOOD TREASURE de la Answear.LAB pune în evidență frumusețea legăturii dintre femei

Answear.LAB, brandul propriu Answear, dezvăluie frumusețea extraordinară a legăturii dintre femei în cea mai recentă colecție în ediție limitată SISTERHOOD TREASURE.

Nu este prima dată când brandul aduce idealurile feminine aproape de femeile moderne prin colecțiile lansate, iar de această dată se concentrează pe exprimarea sentimentului de conexiune și sprijin între femei, rezultat nu doar din legături de familie, ci și prin experiențele similare.

Answear.LAB a ales două surori extraordinare să fie personajele principale din campanie, una dintre ele un model de succes, Monika „Jac” Jagaciak și cealaltă, o atletă talentată, Anna Jagaciak.

Relația lor apropiată și sinceră ilustrează perfect viziunea brandului exprimată prin colecția SISTERHOOD TREASURE. Pentru această campanie, Answear.LAB le-a surprins pe cele două surori într-un cadru special.

Portretele lor similare ne duc cu gândul la acele fotografii - amintiri care sunt adunate de-a lungul vieții. Unele seamănă cu picturi realiste – cum este de exemplu, fotografia cu colierul pe spate, care amintește de capodopera „Fata cu cercel de perlă” a lui Vermeer. Simbolul feminității care conectează fotografiile este Amarilisul (Amaryllis), o floare care elogiază mândria feminină, determinarea și frumusețea.

Citește și:

De asemenea, nu este prima dată când Answear.LAB aduce în atenție viziuni importante despre femei, implicând figuri cunoscute care ar putea deveni o inspirație pentru ceilalți. Valorile neschimbate ale brandului, care este creat de femei pentru femei, sunt egalitatea, empatia, acceptarea diversității și respectul reciproc. Brandul a abordat încă de la început acest stil și a susținut vocea femeilor în lumea modernă. De această dată, accentul este pus pe legătura unică formată între femei, care le ajută să se dezvolte și să își depășească limitele.

Ne dorim ca femeile să se simtă puternice și frumoase purtând ținutele de la Answear.LAB și în același timp, le încurajăm să construiască relații bazate pe încredere și înțelegere” - spune Agnieszka Pruchnik, brand director Answear.LAB.Credem că femeile din ziua de azi vor să se susțină și să se înțeleagă, pentru că aceste lucruri pur și simplu le fac mai puternice.” – a adăugat aceasta.

Citește și:

În colecția Sisterhood Treasure fiecare femeie va găsi atât o interpretare a ultimelor tendințe din modă, cât și o viziune inspirațională și puternică dedicată susținerii între femei.

Eleganță atemporală și romantism modern

Femeia din colecția Sisterhood Treasure este încrezătoare în sine nu doar prin stilul ei intrigant, ci și prin forța pe care o emană. Această forță provine din sentimentul de apartenență la un grup în care femeile se susțin reciproc. În colecția Sisterhood Treasure predomină îmbrăcămintea plină de atitudine, fiind pusă în valoare prin costume din piele, trenciuri și rochii lungi.

Formele sunt minimaliste, moderne, cu elemente caracteristice stilului scandinav, dar în același timp feminine și romantice, ca o cămașă transparentă cu flori supradimensionate” - spune Sylwia Jaskulska, designer principal Answear.LAB.

Citește și:

Culorile nude și gri din gama cromatică a colecției primesc ca accent nuanțe de roșu aprins, care simbolizează curajul, precum look-ul emblematic al lui Valentino și negru atemporal” – mai descrie aceasta.

Prin completarea acestor culori cu tonuri neutre și alb, care sunt asociate cu începutul primăverii, paleta de culori a colecției Sisterhood Treasure reflectă diversitatea și profunzimea experienței feminine - ea subliniază și accentuează că stylingul colecției este susținut de accesorii expresive, precum pantofi cu toc înalt, curea pe gleznă și călcâi decupat, ca în prezentările Gucci sau Saint Laurent.

Estetica colecției Answear.LAB este completată de simboluri florale și geometrice.

Structurile și texturile materialelor precum șifonul creponat, taftaua, accentele de patină cu aspect vintage și florile 3D atrag atenția și definesc un aspect care nu poate trece neobservat.

Citește și:

Și nu în ultimul rând, brandul Answear.LAB lansează pentru prima dată o colecție de bijuterii lucrate manual. Elementele simbolice ale celor trei pietre naturale utilizate se regăsesc în ideea principală a colecției. Turmalina neagră face parte din poveste oferind putere și protecție, în timp ce piatra roșu granit oferă curaj și speranță. Cristalul de piatră, pe de altă parte, transmite ideea de putere și stabilizează energetic.

Colecția Sisterhood Treasure by Answear.LAB este un tribut care celebrează puterea și legătura dintre femei. Noua colecție în ediție limitată este disponibilă exclusiv pe answear.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.