Setari Cookie-uri

Omanluxury lansează 3 noi compoziții prețioase din Orientul Mijlociu

OMANLUXURY este o casă independentă de parfumuri fondată în 2012 după întâlnirea dintre Muatasim, Muadh și Ahmed.

Împreună ei au pornit încercarea de a crea o adevărată expresie olfactivă a Omanului, folosind cele mai bune ingrediente pentru a evidenția fiecare aspect al culturii și moștenirii Omanului, într-un mod artistic de a combina autenticitatea și modernitatea, rezultând o gamă de arome rafinate și personalizate.

Inspirate de istoria străveche a comerțului cu frankincense și mirodenii din Oman până în mediul și cultura inspirată de industria aromatică. OmanLuxury spune o poveste în care poți vedea, simți și mirosi. Fiecare flacon reflectă o senzație de eleganță resimtiță prin fiecare pulverizare.

Moștenirea aromatică a culturii Omanului înconjoară brandul cu pasiune și inspirație pentru a reflecta țara printr-un aspect unic al ADN-ului său. De la aprovizionarea cu materii prime locale până la lucrul cu talente locale și nasuri de elită în industria de nișă, Omanluxury întruchipează inima și sufletul său și prezintă mirosul precum o stare de artă. Omanluxury a fost fondată pe principiile menținerii în viață a bogatei moșteniri a Omanului de participare la comerțul antic cu tămâie și mirodenii.

Citește și:

Omanluxury, casa din Orientul Mijlociu, a lansat 3 noi compozitii care întregesc colecția: Voyage, Flowerlush și Zafar, disponibile exclusiv în România în portofoliul Niche Parfumerie.

Voyage

O călătorie cu o mie de povești începe în est, unde o poartă te teleportează în epoca de aur a comerțului maritim din Oman. Flote comerciale care transportă mărfuri prețioase din Oman către țara faraonilor, a sumerienilor, a Imperiului Roman, a Regatului Sheba și a altor civilizații. Călătorie în cărări, o esență de epocă de mirodenii exotice și tămâie care odată erau comercializate cu lăzi de aur. Voyage este un parfum masculin afumat și matur care va aduna complimente.

Flowerlush

Un parfum strălucitor, cu farmec, eleganță și șic, ce înflorește în jurul tău cu strălucirea trandafirilor și a machiajului. Parfumul se deschide cu o prospețime de note citrice urmate de o inimă florală și o bază caldă cu paciuli, oud și note lemnoase.

Citește și:

Zafar

Un tribut unic adus tărâmului tămâiei și moștenirii sale parfumate, este o compozitie olfactivă cu note orientale, cu oud natural fin, tămâie și condimente. Zafar este un parfum confortabil care te copleșește cu căldura și dulceața notelor de bază și se proiectează cu o deschidere citrică și condimentată.

Parfumurile Omanluxury sunt disponibile în exclusivitate în România în concept store-ul Niche Parfumerie din București, 50ml Artistic Fragrance Bar, în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara cât și online pe site-ul www.nicheparfumerie.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.