Setari Cookie-uri

De Crăciun, fii un pic răutăcioasă, dar și puțin drăguță cu noua colecție de sărbători OPI Terribly Nice 2023!

I-ai trimis scrisoarea Moșului ? Nu încă? Foarte bine! Suntem siguri că o să vrei să pui pe listă toate cele 14 nuanțe ale colecției de sărbători OPI Terribly Nice 2023.

Colecția celebrează dualitatea care ne caracterizează pe fiecare, dublând 7 nuanțe dulci, jucăușe, simpatice, cu alte 7 nuanțe îndrăznețe, provocatoare și sexy. Dublând culorile tradiționale de Sărbători cu nuanțe nontradiționale, într-un mix plin de farmec, colecția Terribly Nice captează energia și voioșia atmosferei de sărbătoare și permite fiecărui amator de culoare să se simtă bine în pielea sa..

Partea “nice” a colecției propune o paletă de culori intense, cu un efect de curcubeu optimist și plin de bucurie de a trăi. Printre acestea, se află nuanțe de bej aurit, roz aurit și levănțică. Un alb luminos cu subtonuri liliachii și un fucsia cu luciri de rubin conferă dimensiune unghiilor, în timp de nuanța de liliac sclipitor și nuanța profundă și consistentă de levănțică prezintă fațete diferite ale celor mai trendy culori ale sezonului, date de modul diferit de finisaj.

Citește și:

Partea “naughty” a colecției incorporează nuanțe prețioase și întunecate, precum și tente metalice puternice de aur gri și aur cald, dar și un glitter negru muticolor și suprinzător. Nuanțele de albastru-verzui, brun și verde silvestru se prezintă în finisaje elegante, fin irizate. Colecția este completată cu un roșu plin clasic, cu subtonuri burgunde.

„Perioada sărbătorilor este specială și unghiile joacă un rol important atunci când este vorba să intrăm în atmosfera festivă”, spune Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator și brand ambassador OPI. „La ceas de sărbătoare, unghiile pot fi mai îndrăznețe și extravagante, cu o undă de artă. Sunt permise și chiar indicate toate stilurile de nail art, de la elegant la hiper-jucăuș, accentuând și completând lookul de sărbătoare. Colecția OPI Terribly Nice cuprinde numeroase nuanțe de glitter, shimmer, de irizări și tonuri metalice – deja mă gândesc la rochiile pe care le voi purta la petrecerile sezonului! Niciodată nu e prea devreme să te pregătești de sărbători!”

Citește și:

”Cu această colecție, îmbrățișăm ideea că în fiecare dintre noi este câte puțin dintr-un copil bun, dar și puțin dintr-un copil rău,“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. „De aceea am selectat două nuanțe-vedetă: pe una am numit-o Rebel with a Clause, un roșu clasic de sărbătoare, cu un ton vocal și îndrăzneț, și pe cea de-a doua Shaking My Sugarplums, o nuanță de lavandă metalizată care este perfectă pentru petrecerile de sărbători, cu strălucirea sa cu adevărat feerică.“

Colecția Terribly Nice este disponibilă în formulele GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer. Iar aceasta este paleta ei completă:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.