Setari Cookie-uri

O scurtă incursiune în lumea parfumeriei de nișă

Parfumurile de nișă reprezintă reîntoarcerea la valorile parfumeriei din secolul al XIX-lea, când tradiția și know-how-ul erau elementele cheie.

Un secol al parfumierilor regali, ce foloseau ingrediente naturale, prețuiau individualitatea și considerau creativitatea cel mai important aspect. Parfumeria de nișă poate fi o expresie artistică sau o călătorie de descoperire a experiențelor și amintirilor tale unde te separi de generalitatea si simplitatea mirosurilor comerciale.

Piața parfumurilor de nișă din România este o piață ajunsă la maturitate, brandurile extraordinare sunt deja disponibile și cele noi se lansează deodată cu celelalte piețe din Europa. Gusturile consumatorilor nu sunt încă acolo, ele se învart între designer și lux cu o trecere lentă către segmentul de nișă, în direcția parfumeriei artistice și artizanale.

Niche Parfumerie, în magazinul din Timișoara, Strada Alba Iulia nr.1 și în concept store-ul, 50ml Artistic Fragrance Bar, situat în București pe Calea Dorobanților 111, dar și prin magazinul online, www.nicheparfumerie.ro, ne prezintă branduri inovatoare, creative, cu ADN-uri puternice, ce nu urmează trenduri, sunt executate impecabil din punct de vedere tehnic și nu au compoziții inspirate scoase din contextul brandului.

Citește și:

5 branduri pe care trebuie să le încerci

Parfums de Nicolai

Patricia Nicolai este strănepoata legendarului Pierre Guerlain și cea mai experimentată stea a parfumeriei de nișă. Colecția de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture în modă, unde viziunea designerului este exprimată liber, fără restricțiile de marketing în masă. Simțul excelent al compoziției este semnul ei distinctiv. Aromele ei, realizate numai cu cele mai bune materiale, sunt pline de subtilitate, nuanțe și tranziții armonioase pe măsură ce se dezvoltă pe piele. Delicate și complexe, și-au câștigat respectul unanim în lumea parfumeriei franceze.

Thomas de Monaco

Parfumurile lui Thomas De Monaco sunt concepute pentru aici și acum și se poate simți libertatea creației. Toate parfumurile sunt produse în propria să fabrică situată într-o clădire veche, construită de Gustave Eiffel. O moștenire plină de independență artistică, poetică, emoțională și autentică, destinată unui lux sustenabil. Conceptul, parfumurile și spiritul din spatele lui Thomas De Monaco sunt autentice, inovatoare și atent perfecționate pe parcursul mai multor ani.

Citește și:

ÆMIUM

ÆMIUM este un brand cu adevărate creații artistice și artizanale, explicând și dovedind calitatea produselor, mai degrabă decât inventând povești care să-i facă pe oameni să viseze. Un brand care a decis să fie 100% natural într-o lume care nu mai este naturală și care la momentul asta este reprezentat de 7 parfumuri 100% naturale în ambalaje care se rup de parfumeria convențională: sticle ușoare, capace inovatoare, fără plastic, total reciclabile, folosind materiale precum lemnul și pluta.

La Manufacture Parfums

Ceea ce conferă parfumurilor La Manufacture elegantă și profunzime este poezia trecutului și momentele meticuloase petrecute concentrându-se asupra materiilor prime. La Manufacture Parfums este un atelier fără frontiere pentru artiștii artizani, ei lucrează la transformarea materiilor prime în timp ce se inspiră din artă, din emoții, dar și din experiență personală.

Citește și:

ANFAS

Cultura arabă este lăudată în toată lumea pentru ospitalitatea și generozitatea sa. A luat naștere din deșert, dar s-a răspândit în fiecare casă arabă, în fiecare sat, în fiecare oraș și în fiecare țară... pentru a face această casă, casa ta. Din secundă în care traversați pragul casei, sunteți scufundați în mirosuri. De la Bakhoor, la mirosul de cafea caldă, sau pur și simplu mirosul istoriei pe care zidurile casei îl poartă. Fiecare casă are un miros specific și cu fiecare miros începe o experiență care vă va marca memoria pentru totdeauna. Această memorie poate fi trezită numai prin compoziția magică a acestui specific miros … Aceasta este promisiunea "Anfas".

Parfumurile se numără printre produsele care trebuie testate, sunt individuale și ingredientele se pot dezvolta diferit. Oricât de frumoasă ar fi povestea, mesajul sau imaginea asociată, dacă decizi să cumperi un produs online fără să îl miroși, chiar dacă nu îți displace, oare era cea mai potrivită alegere?

Citește și:

Clienții Niche Parfumerie se pot bucura de un serviciu de eșantioane ce include eșantioane individuale și seturi de eșantioane. Eșantioanele se pot selecta individual sau în urmă unei consilieri olfactive pentru a identifica produsele care s-ar potrivi cel mai bine gusturilor tale și pentru a avea siguranța că ți se potrivesc perfect.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.