-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pui la fiert ovazul cu laptele si amesteci pana cand ovazul se umfla si se formeaza un terci consistent. Lasi apoi porridge-ul sa se raceasca putin si adaugi urmatoarele ingrediente in functie de reteta pentru care optezi.
Nota: Pentru ca la birou nu am posibilitatea sa fierb ovazul (si presupun ca multi dintre voi nu au un aragaz langa monitor), pur si simplu amestec cele 2 ingrediente si le fierb 1 minut in cuptorul cu microunde. Daca nu aveti nici cuptor cu microunde, ovazul se poate prepara cu putina apa calda (de la bidonul de apa cu care sunt dotate cele mai multe cladiri) iar apoi se poate adauga laptele la temperatura camerei.
Spune-ti parerea!