Setari Cookie-uri

Sandalele Crocs care îți vor transforma vacanța sunt aici!

Gata de vacanță? Sperăm că ți-ai ales destinația și activitățile pentru concediu, căci noi venim cu propuneri în materie de styling. Asortează-ți outfiturile cu articole din gama Sandals de la Crocs pentru un plus de confort și culoare.

Oriunde alegi să-ți petreci concediul, te invităm să ai în minte lookuri care-ți vor acorda libertate de mișcare nelimitată, deoarece aventurile și momentele frumoase sunt la orice pas. Din dorința de a oferi un twist ținutelor tale, Crocs lansează o nouă colecție de încălțăminte superbă!

În prim-planul campaniei Sandals le putem descoperi pe Chloe și Halle Bailey, femei care nu se tem să-și expună adevărata personalitate prin modelele iconice de la Crocs. Ba mai mult, aleg ca în momentele de relaxare să opteze pentru niște modele neobișnuite prin aspect, dar care integrate într-un outfit intrigă și inspiră prin nivelul ridicat de confort.

Modelele noastre preferate sunt Brooklyn Buckle Croco Low Wedge, Skyline Slide și Spash Glossy Flip. Brooklyn Buckle Croco Low Wedge este o pereche de sandale perfectă pentru momentele în care îți dorești o notă în plus de eleganță, asortându-se perfect cu rochiile mini sau pantalonii scurți. Curerele superioare alături de designul simplu fac ca acest item să fie alegerea potrivită oricărei vacanțe.

Citește și:

Skyline Slide este o pereche de încălțăminte dedicată acelora dintre noi dornice de petrecere la orice oră și în orice moment al zilei. Culoarea de un roz pal și platforma fină duc orice privitor cu gândul la celebrii papuci chunky ai anilor 90, în timp ce aspectul minimalist este un twist modern și îndrăzneț.

Dacă te gândești la o escapadă la mare, Glossy Flip este modelul sezonului!
Prin tehnologia Croslite, această pereche de șlapi este mai mult decât ideală pentru o sesiune de relaxare pură la malul unui ocean sau pe marginea unei piscine. Materialul lucios al părții superioare ne duce cu gândul la dorința de impecabil, iar nuanța de baby blue se va potrivi cu orice costum de baie ai alege.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele Crocs care îți vor transforma în mod garantat orice apariție a verii! Descoperă întreaga gamă Sandals în magazinele Crocs din România.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.