Setari Cookie-uri

Ankle boots: Cum să asortezi cea mai cool încălțăminte a sezonului

Dacă mai ai nevoie de motive pentru a-ți achiziționa (încă) o pereche de ankle boots, iată câteva: sunt atemporale, versatile, chic și mai ales practice în sezonul rece.

Noiembrie ne amintește că în curând sosește frigul, însă cu aceste modele de ghete vă garantăm că va fi o plăcere să vă mențineți picioarele la căldură.

Botinele se vor dovedi în următoarele luni cele mai bune investiții stilistice- noi am făcut o incursiune la DEICHMANN pentru a găsi cele mai interesante modele ( la prețuri avantajoase).

Dacă mai ai nevoie de motive pentru a-ți achiziționa (încă) o pereche de ankle boots, iată câteva: sunt atemporale, versatile, chic și mai ales practice în sezonul rece.

De departe, cea mai populară alegere este negrul. O pereche de ghete fără toc, de inspirație biker sunt o piesa esențială pentru a face trecerea de la un sezon la altul utilizând rochiile maxi din garderobă, alături de pulovere moi și veste de lână.

Poți da o nouă interpretare jeansilor tăi skinny, purtându-i cu o pereche de botine, șosete colorate lungi și straturi formate din top, cămașă, pulover sau cardigan.

Modelele de ghete kaki sau maro merg de minune alături de pantaloni și sacouri ton pe ton pentru a construi ținute monocrome de inspirație sartorială. Este un mix ideal pentru zilele care se termină cu un eveniment sau o ieșire la cină.

Tot acest model reprezintă soluția câștigătoare pentru a stiliza fustele mini pe care le vedem din ce în ce mai des pe pasarelele de modă și în feed-ul influencerilor. Pune-le în valoare alături de un dres tip plasă, fusta ta preferată și un body sau top cambrat. Varianta cu jachetă scurtă sau cardigan este de asemenea una foarte atrăgătoare.

Lista noastră de dorințe se încheie cu botinele scurte cu toc, model care necesită întotdeauna un rol principal în outfit-ul tău. Mai exact, construiești întreaga ținută în funcție de ele, lăsându-le la vedere.

Cea mai populară combinație este alături de pantaloni deasupra gleznei, plus un pulover sau top asortat la culoarea ghetelor.

Rochiile-pulover comode și cămășile supradimensionate sunt de asemenea alegeri inspirate.

Descoperă toate modelele de ghete în colecția de iarnă DEICHMANN, disponibilă în magazinele din țară și online, pe deichmann.com.


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.