Setari Cookie-uri

Hugo prezintă campania globală pentru vara 2024

Pentru vara lui 2024, HUGO e entuziasmat să lanseze campania globală pentru noua sa colecție casual elevat cu design contemporan. Brandul și platforma sa de campanie #HUGOYourWay continuă să ofere mai mult spațiu experimental, cu ambiția de a fi brandul premium preferat al generației sociale de changemakers, care consideră stilul vestimentar creativ ca o expresie a individualității sale.

Distribuția noii campanii, fotografiate de Stuart Winecoff, include talente din industriile creative – Reezy, Jasmine Jobson, Teezo Touchdown, Rikimaru, Cara Taylor și Vinnie Hacker – susținând poziția brandului de penetrare tot mai mare în fashion și cultură la nivel global.

Roșul recognoscibil HUGO este unificatorul campaniei. Această nuanță distinctivă își face apariția în tot conținutul creativ, pentru a aminti privitorilor că rebeliunea pură și originalitatea puternică sunt parte din ADN-ul brandului.

Noua colecție este definită de abordări moderne ale costumului, prezentat în culori pastel estompate și un mix de design riguros cu siluete mai fluide supradimensionate. Piese metalice, articole cu logo-ul brandului, topuri scurte și accesorii statement completează selecția în stil recognoscibil avangardist.

Citește și:

Pentru a-și cimenta conexiunea cu generația socială, HUGO va promova în social media noua colecție și campanie, pentru a crea buzz. În offline, aranjamentele din vitrine și din magazinele fizice se vor focaliza pe codul vestimentar caracteristic al brandului, promovând și mai puternic abordarea îndrăzneață HUGO pentru vara 2024.

Colecția de vară 2024 de la HUGO este disponibilă deja în magazinul HUGO din Băneasa Shopping City, București.

Despre HUGO și HUGO BOSS:

HUGO, brandul mai tânăr al lui HUGO BOSS, oferă o platformă de exprimare a unui stil vestimentar autentic. Implicat la nivel global și fluent cultural, brand-ul crează îmbrăcăminte cu individualitate și atitudine pentru cei neconvenționali; cei care impun trendurile, nu le urmează. În plus, parfumurile licențiate HUGO, ceasurile, ochelarii de soare și colecția pentru copii conturează un spirit tânăr. HUGO BOSS este una dintre companiile de top din segmentul premium al industriei vestimentare globale. Grupul oferă colecții în 132 de țări prin circa 7.400 puncte de vânzare și online în 70 de țări via hugoboss.com. Cu aproximativ 17.000 de angajați în toată lumea, compania bazată în Metzingen (Germania), a marcat vânzări în valoare de 3,7 miliarde de euro în anul fiscal 2022.

Citește și:
  • Descoperă moda de plajă de la MODIVO!
  • Pantofii must-have pentru această primăvară
  • Mike Key și ALLKNIGHT lansează Holding You

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.