Setari Cookie-uri

Mike Key și ALLKNIGHT lansează Holding You

Artistul, DJ-ul și producătorul român, stabilit la Berlin, Mike Key, colaborează cu artista și cântăreața britanică, ALLKNIGHT, pentru a lansa "Holding You" - o piesă de dans antrenantă, ce vine la pachet cu o voce captivantă.

,,Versurile transmit mesajul unei persoane care își exprimă dependența de persoana iubită, lângă care promite să rămână pentru totdeauna. Prin îmbinarea versurilor cu sintetizatoare atmosferice, un ritm vibrant și o linie de bas puternică, s-a creat «Holding You»!" - Mike Key

Mike Key este un producător de 22 de ani din România, care câștigă rapid teren în scena muzicii dance. Înainte de a-și concentra atenția asupra muzicii electronice, acesta și-a conturat un background în muzica clasică, specializându-se în vioară și pian datorită studiilor sale la Conservator. Ca rezultat, a dezvoltat un talent pentru producerea de muzică dance energetică, cu un motiv climactic de tip coloană sonoră de cinema, împodobit cu o atenție deosebită la armonii și peisaje sonore.

Citește și:

Mutându-se în Italia de la o vârstă fragedă, și-a continuat studiile, obținând o licență în filozofie, și și-a extins rețeaua de contacte. Spre sfârșitul anului 2020, piesa sa "I Feel It" a devenit rapid favorita primordială a tastemaker-ilor globali, cu sprijin din partea lui Lost Frequencies, Brooks, R3HAB, Future House Music și Spinnin' Records, precum și sprijin radio local în Italia. A urmat lansarea mai multor piese, care au devenit curând piloni ai audienței incipiente, până în 2023, când piese precum "Light Years," "Hustler," și "Like That" au marcat ceea ce pare acum o direcție artistică promițătoare pentru tânărul producător român. A primit sprijin din partea unor case de discuri renumite precum Soave, Lilly Era și Perfect Havoc.

Citește și:

Odată cu mutarea sa la Berlin în octombrie 2023, a hotărât să contribuie la scena muzicală prin lucrările sale încă nelansate. Mike își dorește acum să-și extindă și mai mult viziunea creativă, răspândindu-și abilitățile și perspectiva către o audiență și mai largă.

Născută și crescută în Glasgow, Scoția, ALLKNIGHT (cunoscută și sub numele de Jodie) este o forță de neoprit. Călătoria ei în muzică a inclus cântatul pe străzile din Glasgow, studierea producției muzicale la LIPA, și performanțe la locații iconice precum Stadionul Murrayfield, Arena M&S Bank din Liverpool, Glasgow Armadillo, The Ned și multe altele.

În plus, 2023 a fost remarcabil pentru cariera sa în muzica dance, obținând milioane de stream-uri pentru lansările alături de Matvey Emerson, Marsh, Le Youth, Hugo Cantarra și Attlas, pentru a enumera câțiva. Cu câteva lansări incredibil de incitante în 2023, Jodie trebuie urmărită și în 2024.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.