Setari Cookie-uri

Hidrogenul, combustibilul viitorului? Înscrie-te gratuit la Energy Revolution pentru a afla

România trebuie să își pună la punct o strategie prin care să reușească să atingă țintele europene privind energia verde.

Uniunea Europeană este de părere că, în drumul spre o Europă neutră din punct de vedere al climei și către o planetă mai curată în general, este important să regândim aprovizionarea cu energie și să creăm un sistem energetic complet în cadrul Pactului verde european. Comisia Europeană a propus o strategie a hidrogenului pentru o Europă neutră climatic, ce urmărește accelerarea producerii de hidrogen curat și asigurarea rolului său la baza unui sistem energetic neutru climatic până în 2050. „Hidrogenul, combustibil al viitorului” este una dintre temele pe care le vom aborda la evenimentul Energy Revolution 2024, organizat de wall-street.ro pe 14 mai la Hotelul Sheraton din București. Te poți înscrie gratuit AICI.


În panelul „Mobilitate verde pe pământ, în aer și pe apă”, hidrogenul este una dintre temele importante pe care le abordăm împreună cu participanții din panel. Energiile regenerabile se bucură de atenția evenimentului Energy Revolution 2024, organizat de wall-street.ro, în ambele paneluri, având alături de noi reprezentanți ai mediului privat, dar și ai administrației publice. Vă puteți înscrie gratuit aici pentru a fi alături de noi pe 14 mai.

Citește și:

Agenda evenimentului Energy Revolution 2024: întărirea rețelelor, educarea consumatorilor și tranziția la mobilitatea electrică

Evenimentul Energy Revolution începe la ora 10:00 cu panelul „Energiile regenerabile: De la întărirea rețelelor la nevoia de educare a consumatorilor și prosumatorilor”. Speakerii confirmați sunt:

  • Dan Drăgan - secretar de stat Ministerul Energiei
  • Cristina Păun - Director Adjunct Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie(ACUE)
  • Mihai Verșescu - Secretar General Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România (PATRES)
  • Laurențiu Urluescu - Președinte Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România(AFEER)

Istvan-Lorant Antal - Președinte Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale - Senatul României

Apoi vom continua cu panelul menționat anterior, respectiv „Mobilitate verde pe pământ, în aer și pe apă”. Speakerii confirmați în acest moment sunt:

Citește și:
  • Vlad Stoicescu - Asociația pentru Combustibili Sustenabili
  • Patricia Coconea - Director Comercial DHL Express
  • Cristian Bordei - Senator USR
  • Dan Rusu - Manager de Proiecte, Serviciul Fonduri Europene și Management de Proiecte Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov(TPBI)

Înscrie-te gratuit AICI și vino alături de noi pe 14 mai la Energy R/Evolution 2024. Evenimentul este susținut de către ACUE, EXIM Banca Românească și Longi în calitate de Silver Partners.

Sursa foto: 3rdtimeluckystudio / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.